Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νοσοκομείο Έδεσσας: Εξιτήριο για τον αλλοδαπό από τη Φούστανη που νοσηλευόταν με κορωνοϊό


Μετά τον 67χρονο κτηνοτρόφο από την Φούστανη που εξήλθε προχθές από το Νοσοκομείο Έδεσσας όπου νοσηλευόταν για δύο εβδομάδες περίπου, διαγνωσμένος με κορωνοϊό, σήμερα πήρε εξιτήριο για το σπίτι του και ο αλλοδαπός (Αλβανός υπήκοος), επίσης κάτοικος Φούστανης, που νοσηλευόταν για τον ίδιο λόγο στο νοσοκομείο Έδεσσας.

Συνεπώς, το ευχάριστο και το αισιόδοξο είναι ότι τώρα δεν νοσηλεύεται κανένα άτομο με κορωνοϊό σε νοσοκομείο της Π.Ε. Πέλλας. Ο μόνος που νοσηλεύεται από το Νομό Πέλλας είναι ο 69χρονος από τον Άγιο Γεώργιο του δήμου Πέλλας, ο οποίος βρίσκεται στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης (νοσοκομείο αναφοράς) όπου μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο Γιαννιτσών διαγνωσμένος από τον ιό.

Στο μεταξύ συνεχίστηκε η ιχνηλάτηση στο περιβάλλον του 38χρονου από την Όρμα του δήμου Αλμωπίας που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.