Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμαρχος Αλμωπίας: Πέντε τα κρούσματα στη Φούστανη - Έξι συνολικά στην ΠΕ Πέλλας


Μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή "Ωρα Ελλάδος" του OPEN,  ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης έκανε λόγο για πέντε κρούσματα κορωνοϊού στη Φούστανη, τέσσερα στο στενό περιβάλλον του 66χρονου κτηνοτρόφου και ένα "ορφανό", όπως είπε χαρακτηριστικά (πληροφορίες κάνουν λόγο για 78χρονη γυναίκα που δεν έχει σχέση με το περιβάλλον του κτηνοτρόφου και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση). 
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι έχει γίνει ιχνηλάτηση των επαφών του αρχικού κρούσματος με τον κτηνοτρόφο στο χωριό, καθώς όπως τόνισε, οι οικείοι του 66χρονου είναι ενεργοί πολίτες, πηγαίνουν στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα, δραστηριοποιούνται στην τοπική κοινωνία.
Συνολικά λοιπόν τα επίσημα, επιβεβαιωμένα κρούσματα μέχρι αυτή την ώρα στην Π.Ε. Πέλλας  είναι έξι: Πέντε στη Φούστανη Αλμωπίας και ένα στο Μαυροβούνι Σκύδρας.

Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με χθεσινοβραδινές δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή και του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού skai, υπάρχουν φόβοι, προβλέψεις και εκτιμήσεις για άλλα κρούσματα τόσο στην Φούστανη όσο και σε άλλες περιοχές όπως το Τριφύλλι. "Δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτά τα 4 κρούσματα στην κοινότητα της Φούστανης, περιμένουμε άλλες δύο περιπτώσεις που έχουν ιχνηλατηθεί και έχουν παρθεί δείγματα στη συγκεκριμένη κοινότητα", είπε ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, προσθέτοντας την πληροφορία για το κρούσμα με τον 66χρονο που εντοπίστηκε και επιβεβαιώθηκε χθες στο χωριό του, το Μαυροβούνι Σκύδρας. Παράλληλα, όπως ανέφερε, περιμένουμε απαντήσεις και για άλλες περιπτώσεις συμπολιτών μας, όπως για ένα "ύποπτο" κρούσμα στο Τριφύλλι.
Παράλληλα, με αφορμή την καραντίνα που τέθηκε η κοινότητα της Φούστανης από χθες στις 8.00 το βράδυ και για 14 ημέρες για να προστατευτεί η υγεία τόσο των κατοίκων της τοπικής κοινότητας όσο και ολόκληρης της Αλμωπίας, ο κ. Μπάτσης τόνισε σήμερα στο OPEN την ανάγκη να μην στοχοποιηθούν οι κάτοικοι του χωριού αυτού μόλις ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα.  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Στα παντοπωλεία στα χωριά γύρω από
    Φούστανη κάνουν πάρτι στην ακρίβεια αισχροκέρδεια μην εκμεταλλεύεστε αυτή την δύσκολη περίοδο μια αγροτική σύνταξη παίρνουμε η φακή δεν είναι κρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, μόνο τα γύρω παντοπωλείο, της ποπης γίνεται παντού.

      Διαγραφή
  2. Τελικά ο κτηνοτρόφος απο που το κόλλησε?..κάντε υπομονή παιδιά.περαστικά σε οποιους νοσήσουν,πίστη και δυναμη στους υπόλοιπους...κυκλοφορούν φήμες οτι το έφερε κάποιος απί τη δούλεψή του που είχε παει στην Αλβανία.μήπως να ψαχτουν όλοι οσοι έφυγαν κάπου εκτός του τόπου τους το τελευταίο δεκαήμερο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.