Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στον καταυλισμό Ρομά της Αξιούπολης ο δήμαρχος Παιονίας (φωτο)


Τον καταυλισμό των Ρομά στην Αξιούπολη επισκέφτηκε την Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκο Καπουτζή ,τον Αντιδήμαρχο Αξιούπολης Γιώργο Γεωργίτσαρο, τον Πρόεδρο της Αξιούπολης Κύρο Καλαβάζη, την Δημοτικό Σύμβουλο Έλενα Λιακοπούλου και την Συντονίστρια του Κέντρου Κοινότητας Ευθυμία Λαχανοπούλου.
Η επίσκεψη έγινε με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων του καταυλισμού για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού. Οι προτροπές του Δημάρχου για την εφαρμογή του περιορισμού των μετακινήσεων και οι αναλυτικές οδηγίες ατομικής υγιεινής και προφύλαξης που έδωσε ο γιατρός κ. Καπουτζής συνοδεύτηκαν με την επαναληπτική απολύμανση όλου του καταυλισμού, με τον έλεγχο του δικτύου υδροδότησης, τον έλεγχο επάρκειας κάδων και την παροχή τροφίμων από το κοινωνικό παντοπωλείο. Την Τρίτη 14 Απριλίου θα γίνει εφοδιασμός των κατοίκων με μάσκες και γάντια.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.