Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΕΑΣ Πέλλας: Πότε θα ανοίξουν οι αγορές;


Όλος ο πλανήτης δοκιμάζεται από μια πρωτοφανή πανδημία. Όντας, όπως πάντα σε επαγρύπνηση ο ΣΕΑΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ ακόμη και τώρα θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ( συλλογικά πάντα) για να διαφυλάξει τη διοχέτευση της παραγωγής των 8000 μελών του στην αγορά. (Οι καλλιεργήσιμες δενδρώδεις καλλιέργειες βάσει δηλώσεων ΟΣΔΕ στην Πέλλα ανέρχονται σε 350.000 στρέμματα). Μια αγορά που δυστυχώς λόγω της πανδημίας έχει συρρικνωθεί δραματικά. Με ένα μέλλον αβέβαιο, πότε χρονικά θα ανοίξουν οι αγορές; Πρέπει να βρεθούν λύσεις έκτακτης ανάγκης άμεσα εφαρμόσιμες, αν χρειαστεί.

Έχοντας υπ’ όψιν τις πρόσφατες προτάσεις του αγροτικού συλλόγου Δήμου Σκύδρας και την μέχρι τώρα αμέριστη συμπαράσταση των Δημάρχων, του Περιφερειάρχη, του Αντίπεριφερειάρχη, των Βουλευτών του Ν. Πέλλας, θα γίνουμε όλοι μαζί μια « γροθιά» για να διεκδικήσουμε τους κόπους παραγωγής μιας ολόκληρης χρονιάς.

Έχοντας πίστη στον Θεό καθώς και εμπιστοσύνη στους αρμόδιους φορείς (ΥΠΑΑΤ), ελπίζουμε ο πρωτογενείς τομέας της αγροτικής παραγωγής να μπορέσει να διασωθεί.

Οι προτάσεις θα δημοσιευθούν όταν κοινοποιηθούν στο ΥΠΑΑΤ.

Με εκτίμηση,
Η διοίκηση του ΣΕΑΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.