Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τι προβλέπουν τα μέτρα για τον αποκλεισμό της Φούστανης Αλμωπίας (βίντεο)


Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αρχών μετά την είδηση εμφάνισης τεσσάρων φορέων κορωνοϊού στην κοινότητα της Φούστανης Αλμωπίας
Σύμφωνα με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλη Παπαγεωργίου ο οικισμός τέθηκε από σήμερα στις 8 το απόγευμα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας.
Αυτό σημαίνει πως το σύνολο των κατοίκων του χωριού βρίσκεται πλέον σε κατ΄ οίκον περιορισμό και δε μπορεί να μετακινηθεί εκτός των ορίων του.
Η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας σε συνεργασία με το Δήμο Αλμωπίας αναλαμβάνουν τον εφοδιασμό της περιοχής με είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα).
Περιορίζονται οι δραστηριότητες γεωργίας και κτηνοτροφίας στις άμεσα αναγκαίες για την επιβίωση καλλιεργειών και ζώων.
Ενισχύονται οι δυνάμεις αστυνομίας και πυροσβεστικής για να συνδράμουν στην τήρηση της 14ήμερης καραντίνας.
Ήδη περιπολικά της αστυνομίας έχουν αποκλείσει τις διόδους πρόσβασης στην κοινότητα ενώ στο βίντεο που ακολουθεί περιπολικό της αστυνομίας ανακοινώνει νωρίτερα στους κατοίκους την κρίσιμη απόφαση:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Η ΦΟΥΣΤΑΝΗ ΜΠΑΙΕΝΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΣΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΔΕΥΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ(ΕΔΕΣΣΑ), ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ. ΤΑΧΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΤΟΥΣ , ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΔΕΥΑ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΠΑΡΑ ΜΕΤΡΑ. ΒΑΛΕ ΤΑΞΗ. ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΩ 150 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΣΚΟΠΑ. ΜΕΤΡΑ -ΜΕΤΡΑ-ΜΕΤΡΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΕΥΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ, ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες ο πρόεδρος κάθε χωριού να
    αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογεί. Απολύμανση βοήθεια στο σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γρήγορα να οργανώθουν τα γύρο χωριά με τις κατάλληλες ενέργειες γιατί έρχεται καραντίνα όλου του Δήμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηρέμησε λίγο ...

      Διαγραφή
    2. Και τα Τραπεζοματα με τα γουρουνοπουλα που θα τα κάνουμε

      Διαγραφή
  4. Για τον πρωτο. Φιλε συμφωνω μαζι σου. Χαζεψα και εγω με αυτο που συμβαινει εκει στη ΔΕΥΑ. Χαμος με τους παπουδες. Προεδρε της ΔΕΥΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Ενημερωσε το δημαρχο και μη τους δεχεστε ετσι χυμα τους γεροντες γονεις μας. Ανηκουν στις ευαισθητες ομαδες Αλλαξτε τον τροπο που πληρωνουν. Αλλα και στα ΑΤΜ αλλη βαβουρα. Μυαλο δεν βαζουμε τελικα και ολοι θα παμε για ...χορτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.