Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι Αντιπεριφερειάρχες της Κ. Μακεδονίας επιστρέφουν μισό μισθό για την αντιμετώπιση της πανδημίας


Το παράδειγμα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, που διέθεσε το μισό μισθό του ως Περιφερειάρχης για τους επόμενους δυο μήνες στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, ακολούθησαν οι 13 Αντιπεριφερειάρχες της Κεντρικής Μακεδονίας.
Όλοι οι τοπικοί και θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες θα καταθέσουν το μισό μισθό τους στον ίδιο ειδικό λογαριασμό για τους επόμενους δυο μήνες, προκειμένου συμβολικά και ουσιαστικά να στηρίξουν την εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Το 50% του μισθού τους για τους επόμενους δυο μήνες καταθέτουν οι Αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος, Οικονομικών και Προγραμματισμού Αθηνά Αηδονά, Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Γιουτίκας, Μεταφορών και Επικοινωνιών Στάθης Αβραμίδης, Υποδομών και Δικτύων Πάρις Μπίλλιας, Αγροτικής Οικονομίας Σωτήρης Μπάτος και Δημόσιας Υγείας Χρήστος Μήττας.
Όπως δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας, «η διοίκησή μας και η παράταξη της ‘Αλληλεγγύης’ με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στη δοκιμασία που περνάει η χώρα μας, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, συμμετέχει στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης. Ευχαριστώ τους άμεσους συνεργάτες μου στη διοίκηση, τους 13 Αντιπεριφερειάρχες της Κεντρικής Μακεδονίας, που διαθέτουν το 50% του μισθού τους για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. Αυτή επαναλαμβάνω είναι η ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης σε όλους εκείνους που δίνουν καθημερινά τη μάχη από την πρώτη γραμμή. Από αυτή τη μάχη δεν πρέπει να λείψει κανείς. Κι εμείς είμαστε εδώ για να στηρίξουμε όχι μόνο συμβολικά, αλλά και ουσιαστικά τον μεγάλο αγώνα για να ξεπεράσουμε όλοι μαζί κι αυτή την κρίση».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. ωχ ο δικός μας παλι παξιμάδι θα το κάνει... αλλά ειναι μαθημένος απο το πολύ το παξιμάδι στα δύσκολα χρονια που ήταν βουλευτής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.