Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκύδρα: Τι θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο


Σύμφωνα με την αριθ. 55/Α’/11-3-2020 άρθρο 10 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ορίζεται ότι «1. Κατά το διάστημα λήψης των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, η λήψη των αποφάσεων των πάσης φύσεως συλλογικών οργάνων των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού και των διοικητικών συμβουλίων των εποπτευόμενων νομικών τους προσώπων μπορεί να λαμβάνει χώρα είτε διά περιφοράς κατά τις προβλέψεις της παρ. 5 του άρθρου 67 και της παρ. 1 του άρθρου 167 του ν. 3852/2010 (Α’ 87), είτε διά τηλεδιάσκεψης με κάθε πρόσφορο τηλεπικοινωνιακό μέσο. Στην περίπτωση της δια ζώσης σύγκλησης των συμβουλίων, οι συνεδριάσεις πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών».  Βάσει των ανωτέρω η  Τακτική  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς  στις  13 Απριλίου 2020 ημέρα Μ. Δευτέρα σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου  67 του Ν.3852/2010. Η  έναρξη της παρούσας συνεδρίασης θα είναι στις 09.00 πμ και η λήξη στις 12.00 μ.  για συζήτηση και λήψη απόφασης  στα  παρακάτω  θέματα  της  ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 450.000,00 ευρώ, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έργων έτους 2020 και  αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2020.
2. Έγκριση για  αναστολή καταβολής μισθωμάτων σε Δήμους από τις 1-3-2020 έως τις 31-5-2020 για την ενοικίαση κυλικείων εντός των σχολικών μονάδων και αναψυκτηρίων που διακόπτουν ή περιορίζουν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοιιού COVID – 19 και ρύθμιση σε θέματα συμψηφισμού με μελλοντικές απαιτήσεις τελών σε περίπτωση που έχουν ήδη καταβληθεί ποσά εντός του διαστήματος απαλλαγής για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί, σύμφωνα με την αριθ. 68/Α’/20-3-2020 άρθρο 10 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, άρθρο 37 παρ.7.
3. Έγκριση για απαλλαγή δημοτικών τελών κοινοχρήστων χώρων και του τέλους επί των ακαθάριστων εσόδων 0,5%,  από τα αναλογούντα για τις επιχειρήσεις που διακόπτουν ή περιορίζουν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοιιού COVID – 19 και ρύθμιση σε θέματα συμψηφισμού με μελλοντικές απαιτήσεις τελών σε περίπτωση που έχουν ήδη καταβληθεί ποσά εντός του διαστήματος απαλλαγής για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί, σύμφωνα με την αριθ. 68/Α’/20-3-2020 άρθρο 10 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, άρθρο 37 παρ.8.
4. Έγκριση για απαλλαγή  του ενιαίου ανταποδοτικού  τέλους καθαριότητας και φωτισμού από τα αναλογούντα για τις επιχειρήσεις που διακόπτουν ή περιορίζουν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοιιού COVID – 19 και ρύθμιση σε θέματα συμψηφισμού με μελλοντικές απαιτήσεις τελών σε περίπτωση που έχουν ήδη καταβληθεί ποσά εντός του διαστήματος απαλλαγής για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί, σύμφωνα με την αριθ. 68/Α’/20-3-2020 άρθρο 10 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, άρθρο 37, παρ. 9.
5. Οικονομική ενίσχυση Ιερού Ναού Αγίου Στεφάνου Σκύδρας για τις ανάγκες του συσσιτίου.
6. Έγκριση 2ης παράτασης περαίωσης εργασιών με αναθεώρηση του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ Τ.Κ. ΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ».
7. Έγκριση 1ης παράτασης περαίωσης των εργασιών με αναθεώρηση του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΛΙΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Κανένα συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη θα οργανωθεί από τους πληροφορικάριους του Δήμου Σκύδρας;Αν όχι τώρα,πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.