Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αύριο η λαϊκή αγορά Καλής


Ενημερώνουμε τις συμπολίτισσες, τους συμπολίτες μας και κάθε ενδιαφερόμενο ότι η λαϊκή αγορά της Κοινότητας Καλής του Δήμου Σκύδρας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Απριλίου 2020 με τους γνωστούς όρους και τις προϋποθέσεις για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Θα πωλούνται προϊόντα τροφίμων και ειδών υγιεινής και καθαριότητας από πωλητές που θα είναι αριθμητικά οι μισοί από τις κανονικές περιόδους και θα φορούν μάσκες και γάντια. Παράλληλα, θα είναι εφοδιασμένοι με αντισηπτικό και γάντια για να τα προσφέρουν στους καταναλωτές όταν ψωνίζουν και τα οποία μετά τη χρήση θα τοποθετούνται σε σακούλα.

Οι πάγκοι θα έχουν ελεύθερες αποστάσεις τουλάχιστον πέντε μέτρων και την ευθύνη της καθαριότητά τους μετά τη λήξη της λαϊκής θα την έχουν οι ίδιοι οι υπεύθυνοι των πάγκων.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Σταματέλλος, τηλ.:6980414545, είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για κάθε σχετική πληροφορία ή διευκρίνηση.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.