Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λύση για τα αγροτικά τιμολόγια της ΔΕΗ - Επικοινωνία Λάκη Βασιλειάδη με τον Υφυπουργό Κώστα Σκρέκα


Σε συνέχεια της Κοινοβουλευτικής Ερώτησής του με αριθμό 4914/13-03-2020 και θέμα «Ρυθμίσεις οφειλών προς την ΔΕΗ από αγροτικά τιμολόγια», ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επικοινώνησε σήμερα με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστα Σκρέκα.

Ο Υφυπουργός ενημέρωσε τον Βουλευτή πως το επήλθε συμφωνία για λύση στο ζήτημα και ορίζεται διαδικασία ρύθμισης των χρεών. Με την ολοκλήρωση της ρύθμισης, θα ακολουθήσει επανασύνδεση του ρεύματος, σε όσους είχε καταγγελθεί η σύμβαση. Οι τεχνικές λεπτομέρειες για τη διαδικασία του διακανονισμού και τον τρόπο επανασύνδεσης θα ανακοινωθούν αύριο από τη ΔΕΗ.

Αναφορικά με το ζήτημα ο Βουλευτής δήλωσε:

«Με πρόσφατη ερώτησή μου είχα αναδείξει το ζήτημα των αγροτικών τιμολογίων της ΔΕΗ, ως προς τη διακοπή του ρεύματος σε πολλούς αγρότες των οποίων η σύμβαση είχε καταγγελθεί εξαιτίας οφειλών προς την επιχείρηση. Τόνισα τις ιδιομορφίες, την εποχικότητα και το μεγάλο κόστος του αγροτικού ρεύματος. Ευχαριστώ τον Υφυπουργό κ. Σκρέκα ο οποίος ανέλαβε προσωπικά να χειριστεί το θέμα και πίεσε ώστε σήμερα να έχουμε τη λύση του. Πρόκειται για ιδιαίτερα θετική εξέλιξη καθώς τα χρέη θα ρυθμιστούν και θα αποπληρωθούν, αλλά ταυτόχρονα οι παραγωγοί θα μπορέσουν να συνεχίσουν να δουλεύουν.» 

Δείτε ΕΔΩ την ερώτηση του βουλευτή

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 σχόλια:

 1. Σιγά περίμεναν εσένα για να κάνει η ΔΕΗ. Μάθε η ΔΕΗ ανήκει στο υπουργειο Περιβάλλοντος. Παλι γκάφα. Κολληταρι του Διονύση είναι, δεν θα το έλεγε στον Διονύση;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι φίλε η πίεση έγινε από το αγροτικής ανάπτυξης που πίεζε τη ΔΕΗ γιατί το θέμα αφορά τους αγρότες, άλλωστε λες να μη γνωρίζει που ανήκει η ΔΕΗ ; Έτσι σας πειράζει που ένας βουλευτής αν και νέος νιαζεται και παρακολουθεί τα προβλήματα; Ψάξε τότε γιατί ανακοίνωσε και ο Σκρεκας την επιτυχία του, κολλητάρι μπορεί να είναι αλλά μάλλον κοιμήθηκε.

   Διαγραφή
 2. ΝΕΟΔΗΜΟΚΤΑΤΕΣ ,ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ . Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ!!! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.