Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τζαμτζής και Μπάτσης: Περιμένουμε και άλλα κρούσματα στη Φούστανη και συνολικά στην Πέλλα (βίντεο)


Φαίνεται δυστυχώς ότι θα συνεχιστεί η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού σε  περιοχές της Π.Ε. Πέλλας και περισσότερο στην κοινότητα της Φούστανης του Δήμου Αλμωπίας, η οποία όπως προαναφέραμε, τίθεται από σήμερα στις 8.00 το βράδυ και για 14 ημέρες σε καραντίνα λόγω της αύξησης των κρουσμάτων, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς στην απογευματινή καθιερωμένη ενημέρωση. 
Σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή και του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού skai, υπάρχουν φόβοι, προβλέψεις και εκτιμήσεις για άλλα κρούσματα τόσο στην Φούστανη όσο και σε άλλες περιοχές όπως το Τριφύλλι. "Δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτά τα 4 κρούσματα στην κοινότητα της Φούστανης, περιμένουμε άλλες δύο περιπτώσεις που έχουν ιχνηλατηθεί και έχουν παρθεί δείγματα στη συγκεκριμένη κοινότητα", είπε ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, προσθέτοντας την πληροφορία για το κρούσμα με τον 66χρονο που εντοπίστηκε και επιβεβαιώθηκε σήμερα στο χωριό του, το Μαυροβούνι Σκύδρας. Παράλληλα, όπως ανέφερε, περιμνένουμε απαντήσεις και για άλλες περιπτώσεις συμπολιτών μας, όπως για ένα "ύποπτο" κρούσμα στο Τριφύλλι.
Τέλος, ο κ. Τζαμτζής κάλεσε όλους τους πολίτες της Πέλλας να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των ειδικών, να τηρούν πιστά τα μέτρα της κυκλοφοριακής απαγόρευσης και να μείνουν στο σπίτι.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Αντί να πιέσετε να γίνουν προσλήψεις μας αριθμείτε τα κρούσματα; Προσλήψεις εδώ και τώρα!! οι νοσηλευτές δεν επαρκούν στο νοσοκομείο Έδεσσας. Θα τρέχετε και δε θα φτάνετε. Ο διοικητής του νοσοκομείου γιατί δε ζητάει προσωπικό; Δε θέλουμε άλλες γλάστρες στο νοσοκομείο. Θέλουμε ανθρώπους να διεκδικούν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο διηκητης κάνει την πάπια αλλιώς θα πάρει κλωτσιά. Δε ντρέπεστε ρε που υπάρχετε;

      Διαγραφή
  2. Εντωμεταξύ Ρε Μπινο τι χάνεις; καινούργιο αυτοκινητακι και σκαι. Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το κτίριο της νομαρχίας που δεν έχει νερό θα κάνετε τίποτα ή θα περιμένετε να σκάσει κανένα κρούσμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.