Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η τηλεδιάσκεψη με την Κ. Νοτοπούλου για τον Τουρισμό σε Πέλλα και Ημαθία


Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες των περιοχών Πέλλας και Ημαθίας και οι εργαζόμενοι αλλά και πως διαμορφώνεται το τοπίο στα θέματα του Τουρισμού την επόμενη μέρα, βρέθηκαν στο επίκεντρο τηλεδιάσκεψης της τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Νοτοπούλου με εκπροσώπους φορέων του Τουρισμού των δύο νομών, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι.
Οι εκπρόσωποι των φορέων εξέφρασαν την αγωνία τους για την επόμενη ημέρα της πανδημίας, δεδομένου ότι είναι υπαρκτός ο κίνδυνος για πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, να μην καταφέρουν να λειτουργήσουν μετά την άρση των περιορισμών.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τόνισαν από την πλευρά τους τη σημασία που έχουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για την ελληνική οικονομία, ως ραχοκοκαλιά της και αναφέρθηκαν στα μέτρα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξή τους στο πλαίσιο του προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι», το οποίο δημιουργήθηκε μετά από διαβούλευση με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της χώρας
«Η σημερινή τηλεδιάσκεψη γίνεται μετά τις αποκαλύψεις των προθέσεων του ΓΓ του Υπουργείου Τουρισμού μην κάνει τίποτα και του ΣΕΤΕ να μη διεκδικήσει τίποτα. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τα αιτήματα σας, όπως όφειλε να κάνει η κυβέρνηση αλλά μάταια. Είμαστε εδώ για να βρούμε μαζί τη λύση για τον ελληνικό τουρισμό που χρειάζεται σχέδιο, όραμα ειδικά σε προορισμούς με προοπτική όπως η Ημαθία και η Πέλλα» ανέφερε η Κ.Νοτοπούλου.
Η συζήτηση χαρακτηρίστηκε εποικοδομητική από τους συμμετέχοντες και αποφασίστηκε η συνέχιση των επαφών, για την προώθηση των αιτημάτων των πληγέντων επιχειρηματιών και εργαζομένων.
Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν η Βουλευτής Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου, ο Χρήστος Γιαννούλης Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο πρώην βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας και Πέλλας, οι πρόεδροι και εκπρόσωποι Ενώσεων και  φορέων τουρισμού, εναλλακτικού τουρισμού και τουριστικής εκπαίδευσης των δύο νομών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.