Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι εθελοντές Πυροσβέστες στηρίζουν την Κιβωτό του Κόσμου


Στις μέρες μας, η βοήθεια στο συνάνθρωπο που την έχει ανάγκη, είναι πράξη ευθύνης. Η αλληλεγγύη, η αλληλοϋποστήριξη, και ο εθελοντισμός αποτελούν βασικές αρχές των κοινωνιών και μέσα από αυτές προοδεύουμε και αναπτυσσόμαστε. Όλοι μας οφείλουμε να στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε αυτούς που χρειάζονται βοήθεια και όταν αυτοί που χρειάζονται βοήθεια είναι παιδιά, η οφειλή γίνεται ηθική υποχρέωση και οι έννοιες αυτές αποκτούν βαρύνουσα σημασία.

Με δεδομένο ότι αυτή την στιγμή, με την στήριξη της Πολιτείας αλλά και πολλών μεγάλων ιδιωτικών Φορέων έχει εξασφαλιστεί, όσο το δυνατόν, η υλική στήριξη των δομών υγείας, που δοκιμάζονται από την πανδημία που μαστίζει και τη Χώρα μας, η Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος αποφάσισε, την ενίσχυση της “Κιβωτού του Κόσμου” με το ποσό των 1000€, συμβάλλοντας με αυτόν τον ελάχιστο τρόπο στην εξασφάλιση της παροχής ΑΓΑΠΗΣ και ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ στα παιδιά που το έχουν ανάγκη ειδικά αυτή την περίοδο.

Στην πατρίδα μας έχουμε την ευτυχία να υπάρχει μια δομή, η Κιβωτός του Κόσμου, που την αγάπη και την αλληλεγγύη στα παιδιά την έχει κάνει πράξη και της οποίας την προσπάθεια ηγείται ο πατέρας Αντώνιος.

Γιατί ο Εθελοντισμός είναι στάση ζωής.
Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο!
Είθε η Ανάσταση του Κυρίου μας να αποτελέσει το φάρο της δικής μας Ανάστασης.

Από το Γραφείο Τύπου
της ΠΕΕΠΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.