Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύσκεψη για τον κορωνοϊό στο δημαρχείο Πολυκάστρου (φωτο)


Στο Δημαρχείο του Πολυκάστρου στις 31 Μαρτίου 2020 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με πρωτοβουλία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκου Καπουτζή με θέμα την πρόληψη και αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού στον Δήμο Παιονίας.

Συμμετείχαν ο Δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, ο Αν. Διοικητής του Νοσοκομείου Γουμένισσας Ηλίας Ζάχαρης, ο Δ/ντης Παθολογικής Κλινικής Γουμένισσας Αιμίλιος Σάτσογλου, Ο Δ/ντης Κ.Υ. Πολυκάστρου Γιώργος Περπερίδης, ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηλίας Αριζάνης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Γουμένισσας Χρήστος Γκαντίδης, ο Υπαστυνόμος Ιωάννης Φωτιάδης και ο Γ. Γραμματέας Ιωάννης Ντάτος.

Από τους παρευρισκόμενους γιατρούς υπήρξε ενημέρωση για τις ιδιαιτερότητες της πανδημίας, την μετάδοση αυτής , και τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Δόθηκε έμφαση στην ενημέρωση προς τους δημότες που πρέπει να συνεχιστεί από τα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης.

Συζητήθηκαν οι ελλείψεις σε υλικά ( μάσκες , γάντια και στολές).

Από τον Δήμαρχο έγινε αναφορά για την λειτουργία των δομών κοινωνικής μέριμνας , για το Βοήθεια στο σπίτι, για τις ενέργειες σε σχέση με τις ευπαθείς ομάδες και για τις ενέργειες σε σχάση με τους φιλοξενούμενους στην δομή της Νέας Καβάλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι θα μεριμνήσει για υλικά προφύλαξης και ότι θα συνεχιστεί η απρόσκοπτη συνεργασία με τον δήμο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν συνεχώς.

Ο Αν. Διοικητής του νοσοκομείου Γουμένισσας αναφέρθηκε στην οργάνωση και επάρκεια που παρουσιάζει το νοσοκομείο στις δυνατότητες αντιμετώπισης των κρουσμάτων και στους τρόπους βελτίωσης και ουσιαστικής προσφοράς στην αντιμετώπιση του COVID-19.

O Υπαστυνόμος αναφέρθηκε στα μέτρα που λαμβάνει η Αστυνομία για τον περιορισμό της κίνησης των μεταναστών.

Ο Δ/ντης Κ.Υ. Πολυκάστρου ζήτησε υλικά για το προσωπικό και να γίνει άμεσα απολύμανση στο ΚΥ Πολυκάστρου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.