
«Νομίζω ότι με βάση αυτό το σεισμό και μόνο δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Δεν έχουμε κάποια στοιχεία που να μας κάνουν να φοβόμαστε ότι κάτι μπορεί να γίνει. Ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες ώρες για να διαπιστώσουμε αν υπάρχει κάποια μετασεισμική εξέλιξη. Αυτό θα μας βοηθήσει ενδεχομένως να κάνουμε μια καλύτερη εκτίμηση» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καρακώστας.
Σημειώνεται ότι ο σεισμός έγινε αισθητός στη Βέροια, τη Νάουσα, την Κοζάνη και την Έδεσσα ενώ αρκετά τηλεφωνήματα δέχτηκε το Εργαστήριο Γεωφυσικής του ΑΠΘ. Σύμφωνα με το εργαστήριο, επρόκειτο για επιφανειακό φαινόμενο καθώς το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε σε βάθος περίπου δέκα χιλιομέτρων.
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.