Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: "Τα αθλητικά έργα εφόσον προετοιμάζονται σωστά κάποια στιγμή υλοποιούνται"


Προχωρά η κατασκευή των δύο αθλητικών έργων "συντήρηση και επισκευή του στίβου στο γήπεδο Σκύδρας και αντικατάσταση κουφωμάτων στο κλειστό γυμναστήριο" και το έργο ΄΄προσθήκη στεγάστρου στις κερκίδες του γηπέδου της ΤΚ Μαυροβουνίου"  συνολικού προυπολογισμού 619.758 ευρώ τα οποία παραδόθηκαν από την κυβέρνηση Τσίπρα έτοιμα προς ένταξη. 
Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου εντάχθηκαν  στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ,  τόσο το  έργο Α) "συντήρηση και επισκευή του στίβου του γηπέδου Σκύδρας καθώς και αντικατάσταση κουφωμάτων στο κλειστό γυμναστήριο"  προϋπολογισμού 531.712 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) όσο και Β)  το έργο «Προσθήκη στεγάστρου στις κερκίδες του Ποδοσφαιρικού Γηπέδου της Τοπικής Κοινότητας Μαυροβουνίου»,  προϋπολογισμού 88.044 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) επίσης.
Η διαδικασία για την ένταξη του έργου αυτού είχε ξεκινήσει κατά την περίοδο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με την κατάθεση από την κυρία Τζάκρη στον τότε Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, στο πλαίσιο της πρόσκλησης στο πλαίσιο της πρόσκλησης IV της Πράξης: "Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων"  που είχε ανοίξει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, των από 13-2-2019 αιτημάτων του Δήμου Σκύδρας  καθώς και των τεχνικών και της οικονομικών μελετών που είχε εκπονήσει αυτός για τα δύο έργα προϋπολογισμού 531.713 ευρώ και 88,040 ευρώ αντίστοιχα,  πλην όμως η ένταξή τους στο πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ" δεν είχε προλάβει να  ολοκληρωθεί λόγω της προκήρυξης πρόωρων εκλογών. 
Μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου η κυρία Τζάκρη παρακολουθούσε στενά την εξέλιξη των δύο έργων και βρίσκονταν σε συνεχή επαφή με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, η οποία, συμμεριζόμενη την αναγκαιότητα των δύο έργων για την ενίσχυση των αθλητικών υποδομών του Δήμου Σκύδρας, προχώρησε τελικά στην ένταξη τους στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, με την παραπάνω απόφαση.
Μετά την παραπάνω εξέλιξη η κυρία Τζάκρη έκανε την εξής δήλωση: "Από την πρώτη στιγμή που ο Δήμος Σκύδρας έθεσε το αίτημα της τοπικής κοινωνίας για την βελτίωση των υποδομών του δημοτικού σταδίου, του κλειστού γυμναστηρίου και του γηπέδου του Μαυροβουνίου ως βουλευτής Πέλλας κατέβαλα κάθε προσπάθεια για να υλοποιηθούν αυτές οι υποδομές. Δεν περιορίστηκα στην τυπική στήριξη των έργων, αλλά έδωσε κάθε αναγκαία μάχη  σε όλα τα επίπεδα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και το αποτέλεσμα δικαίωσε τις κοινές μας προσδοκίες, καθώς πριν τις εκλογές τα έργα ήταν έτοιμα προς ένταξη στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ. Μετά την κυβερνητική αλλαγή συνέχισα να παρακολουθώ στενά το ζήτημα και σε συνεχή επαφή με τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες πέτυχα τα έργα να διατηρηθούν στο προσκήνιο και να μην ''χαθούν", όπως τόσα άλλα έργα ανά την Ελλάδα. Το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ περιλαμβάνει οριστικά τα θετικά έργα στο Δήμο Σκύδρας. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών διότι στην περίπτωση των συγκεκριμένων αθλητικών έργων του Δήμου Σκύδρας σεβάστηκε την αρχή της συνέχειας του Κράτους."

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

6 σχόλια:

 1. Λίγο μπερδεμένα μας τα λέτε. Τις προτάσεις τις καταθέσατε εσείς ή ο δήμος Σκύδρας; Και επειδή η απάντηση είναι προφανής-τις κατέθεσε ο δήμος Σκύδρας-η δική σας συνεισφορά σε τι ακριβώς συνίσταται;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στο να βγει φωτογραφία και να βγάλει άλλη μια ανακοίνωση χωρίς λόγο αυτή είναι η συνεισφορά της δηλ τίποτα

   Διαγραφή
 2. συνίσταται σε αυτό που κάνουν όλοι οι Ελληνες όταν θέλουν κάτι ,πολιτικό μέσο .τι δεν καταλαβαίνεις .κάνεις λες και ανακάλυψες την Αμερική ρε μεγάλε 10:01 και επειδή το γνωρίζω το θέμα έβαλε το χεράκι της και η Ντόρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πρέπει να έχεις πολύ θράσος, και αυτό αποδεικνύεται από τα ντουκουμεντα,πού αποδεικνύουν ότι το ποσόν που είχε διασφαλίσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν 134 εκατομμύρια, είχε προκηρύξει έργα 540 εκατομμύρια και είχε εντάξει έργα 1,2 δις.Σταματω εδώ ,για να μην κουράσω.Ούτε μετά από 20 χρόνια δεν θα γινότανε τα έργα.Στην κυριολεξία μεγάλη πολιτική απάτη.Αισχος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Θοδωρα είχες βγάλει ένα δελτίο πρός το τέλος του 18, για έργα 3 δις για έργα Φιλόδημος στην φουστανη, αρχάγγελος,ορμα, Λουτράκι και μάλιστα σου έγραψα στην καρατζοβα καλοπροαίρετα σχόλιο ,γιατί είχαν βάλει βανες για φωτογραφία και έγραψα, τι βάζετε βανες εκλογές έρχονται,βανες θα βλέπουμε.Αληθεια τι έγιναν εκείνα τα έργα; άρα είχα δίκιο πού έλεγα εκλογές έρχονται και δεν σου κρύβω σου έβαλα μονοσταυρια.Μας δούλεψες χαλάλι σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Άναψε τα φουγαρα ψήφισε ότι μνημόνιο πέρασε έδωσε όνομα σε κράτος που δεν έχει ιστορία κουλτούρα κτλ.και ακόμη μηλαει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.