Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βλάβη σε απορριμματοφόρο άφησε με σκουπίδια τα Εσώβαλτα


Κάτοικος της τοπικής κοινότητας Εσωβάλτων του δήμου Πέλλας μας ενημέρωσε ότι δεν έγινε αποκομιδή των απορριμμάτων. 
Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε, αυτό συνέβη λόγω βλάβης του απορριμματοφόρου και η αποκομιδή των απορριμάτων θα πραγματοποιηθεί κανονικά από τη Δευτέρα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Το εύλογο ερώτημα προς τον καταγγέλοντα θα ήταν τι ψήφισε και στις τρεις δημοτικές εκλογικές αναμετρήσεις. Φυσικά Στάμκο δαγκωτο. Σιωπή λοιπόν φιλαράκο γιατί πριν από αυτόν τον δήμαρχο σας μάζευαν τα απορρίμματα καθημερινά, λειτουργούσε το κοινοτικό κατάστημα, υπήρχε άμεση εξυπηρέτηση σε ηλεκτροφωτισμό, πάρκα και πλατείες έλαμπαν από καθαριότητα, δούλευαν δέκα μαγαζιά, είχατε λιγότερα δημοτικά τέλη, τα μισά τέλη ύδρευσης και πολλά άλλα. Και να ήταν μόνο αυτό; Το αποφρακτικο είναι εδώ και ένα μήνα χαλασμένο και δεν τους καίγεται καρφί. Για αυτό λοιπόν τα παράπονα στον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του χωριού σου που το παίζει και πολλά βαρύς ο γκασμας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καποια χωρια ειναι τα αγαπημενα του σταμκου του θεοδωριδη του κστεριδη της τζακριδη του τζαμτζιδη του μαλακιδη και παει λεγοντας .....ααααναρωτιεμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.