Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σημαντικές αθλητικές υποδομές αποκτά ο δήμος Έδεσσας


Η ένταξη των έργων κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου στην Άρνισσα, με προϋπολογισμό 520.338,98€, και ανακατασκευής του σταδίου της Έδεσσας με φυσικό χλοοτάπητα, με προϋπολογισμό 79.628,98 €, αποτελεί μία ακόμη μεγάλη επιτυχία για τον Δήμο Έδεσσας στην προσπάθειά του για δημιουργία αθλητικών υποδομών και βελτίωση των υφιστάμενων.

Τα δύο έργα, συνολικού προϋπολογισμού 600.000€ περίπου, εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών και θα καλύψουν σημαντικές ανάγκες άθλησης των δημοτών. Σε ότι αφορά στο κλειστό γυμναστήριο της Άρνισσας θα υλοποιήσει ένα πάγιο αίτημα των συνδημοτών μας του ορεινού όγκου και θα καλύψει τις ανάγκες άθλησης όλης της περιοχής. Επίσης, ο χλοοτάπητας του γηπέδου της Έδεσσας θα βελτιώσει σημαντικά την υποδομή του «Φόρης Γεντζής» και θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες όσων ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου δήλωσε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή, λέγοντας: «Τα δύο σημαντικά αυτά έργα αποτελούν συνέχεια των μεγάλων επιτυχιών σε εντάξεις έργων που έχει ο Δήμος Έδεσσας στον αθλητικό τομέα και όχι μόνο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για καλύτερες υποδομές και υπηρεσίες προς τους συνδημότες μας».

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.