Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Kρούσμα κορωνοϊού σε 68χρονο στον Άγιο Γεώργιο του Δήμου Πέλλας


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή επιβεβαιώθηκε κρούσμα κορωνοϊού στον Άγιο Γεώργιο του Δήμου Πέλλας. 
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ,  πρόκειται για 68χρονο συνταξιούχο που ταξίδεψε πρόσφατα στην Αγγλία.
Ο 68χρονος βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι του, σύμφωνα με τα μέτρα για όσους ήλθαν από το εξωτερικό και χθες παρουσίασε πυρετό και μετέβη στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών από το οποίο εστάλη στη Θεσσαλονίκη δείγμα για τεστ κορωνοϊού. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό και ο 68χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη όπου και νοσηλεύεται με την υγεία του να βρίσκεται σε καλή κατάσταση
Έτσι, συνολικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην ΠΕ Πέλλας, μέχρι σήμερα, ανέρχονται σε πέντε, ενώ υπενθυμίζουμε ότι υπήρξαν και δύο θύματα.

Δήλωση- μήνυμα του προέδρου του Αγίου Γεωργίου
Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Γεωργίου Κυριάκος Παπαντωνίου, προέβη στην παρακάτω δήλωση μέσα από την προσωπική του σελίδα στο fb:
"Προς ενημέρωση των συμπολιτών μας, δυστυχώς μόλις ενημερωθήκαμε πως έχουμε ένα κρούσμα του ιού covid-19 στη κοινότητα μας, πρέπει να επικρατήσει ψυχραιμία, ο συγχωριανός μας είχε επιστρέψει πριν 10 μέρες από Αγγλία όπου βρισκόταν σε επίσκεψη στον γιό του και βρισκόταν σε καραντίνα σύμφωνα με τις επιβεβλημένες οδηγίες του ΕΟΔΥ με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία επαφή με συμπολίτες μας από την ημέρα που επέστρεψε.
Από δώ και πέρα θα ακολουθήσουμε με νηφαλιότητα τις οδηγίες των ειδικών.
Υ.Γ Αναμένουμε τις εντολές και θα είμαστε σε απόλυτη συνεργασία με τους υπευθύνους.
Ενωμένοι θα νικήσουμε!"

Ο πρόεδρος της ΤΚ Αγίου Γεωργίου του Δήμου Πέλλας
Κυριάκος Παπαντωνίου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Σωστος ο προεδρος.Λ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περαστικα κυριε Γιαννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοβαρός υπεύθυνος ψύχραιμος και συγκροτημένος. Μπράβο Πρόεδρε. Περαστικά Γιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.