Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Εβδομάδα των παθών για εκατομμύρια Έλληνες


Καθώς συμπληρώνεται  ένας μήνας από την υποχρεωτική παύση  του 90% της οικονομικής δραστηριότητας της χώρας διαπιστώνουμε ότι η Κυβέρνηση, προφανώς, ζει σε κάποια άλλη διάσταση. Σε έναν κόσμο όπου οι λογαριασμοί κοινής ωφέλειας αυτοπληρώνονται, όπου οι κατσαρόλες, τα ράφια και τα ψυγεία των σπιτιών αυτογεμίζονται, όπου τα ενοίκια αυτοπληρώνονται και οι πάσης φύσεως δαπάνες διαβίωσης αυτοκαλύπτονται. 
Στην πράξη η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο αγνοώντας αλλά και αποκρύπτοντας την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για καθολική και προληπτική προστασία της κοινωνίας, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε ένα θέατρο σκιών όπου η ίδια κρύβεται από τις ιστορικές ευθύνες της. 
Κάποιος πρέπει να πει στον κύριο Μητσοτάκη ότι όταν μετατρέπεις μια κοινωνία σε στρατόπεδο, οφείλεις και να μεριμνάς για την στέγαση, την σίτιση και τις αυτονόητες παροχές προς τους εγκλωβισμένους  πίσω από τον φράχτη της ακινησίας. 
Έρχεται Πάσχα και 850.000 ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι, 250.000 επιστήμονες και 200.000 μακροχρόνιοι άνεργοι δεν έχουν λάβει το παραμικρό βοήθημα για το οποίο δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός στις 18 Μαρτίου. 
Στην ουσία ο κύριος Μητσοτάκης μετακύλησε το μισθολογικό και ασφαλιστικό κόστος των εργαζομένων των ιδιωτικών επιχειρήσεων στο δημόσιο, ωφελώντας σε ένα μεγάλο ποσοστό τους Ομίλους των πλουσίων φίλων του και, μη μπορώντας να κάνει αλλιώς, συνεχίζει να πληρώνει αυτονοήτως τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων και τις συντάξεις.
 Είναι δυνατόν, για να κάνει το χατίρι των Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης να αφήνει χωρίς πασχαλινό τραπέζι 250.000 επιστήμονες; 
Είναι δυνατόν με το τέχνασμα αλλαγής πλατφόρμας να μην έχει καταβάλει, όπως δεσμεύτηκε,  πριν το Πάσχα το επίδομα  των 800 ευρώ σε όλους;
Είναι φανερό ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του και οι βουλευτές του ουδεμία σχέση έχουν με την κοινωνία και τα δάκρυα που χύνουν είναι κροκοδείλια. 
Διότι τα εκατομμύρια μοιράζονται αφειδώς στους "αγιογράφους" της Κυβέρνησης των συμφερόντων. 
Η λύση είναι μία και μόνη και "συναίνεση" δεν μπορεί να υπάρξει αν αυτή η λύση δεν δοθεί. 
Κατά το Σύνταγμα έχουμε όλοι ίσα δικαιώματα και καλώ την Κυβέρνηση χωρίς άλλες υπεκφυγές και προσχήματα να καταβάλει σε όλους  τους πολίτες που δεν το έχουν λάβει το επίδομα των 800/600 ευρώ έως την Μεγάλη Πέμπτη. 
Μετά την Μεγάλη Πέμπτη ένα τεράστιο "ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ'' θα πλανάται πάνω από την χώρα. 
Ο ιστορικός του μέλλοντος είμαι βέβαιη ότι θα καθιερώσει την 7η Ιουλίου ως "ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ"

Θεοδώρα Τζάκρη

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. ΦΑΝΤΆΖΕΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΑΝΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΕΠΙ ΣΥΡΡΙΖΑ ΕΓΩ ΟΧΙ.! ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα είχε πεθάνει ο μισος πληθυσμός!!!!ουτε να το σκέφτομαι ...

      Διαγραφή
    2. Συγχαρητήρια στη νέα Δημοκρατία που μας έκλεισε μέσα στο μαντρί δύο μήνες για 60 νεκρούς σε ολόκληρη τη χώρα, συγχαρητήρια για το τεράστιο ποσό των 800ιων για 1,5 μήνα εξαιρώντας πάρα πολλούς και ποιος θα τα πάρει, συγχαρητήρια για τα εκατομμύρια, κοντά 32 που έδωσε στα ΜΜΕ για να μας δουλεύουν και να σπέρνουν το φόβο και λέτε αυτά που λέτε, συγχαρητήρια που άφησε στο έλεος του το ΕΣΎ,συγχαρητήρια για τα εκατομμύρια που έδωσε σε ιδιωτικές κλινικές, συγχαρητήρια που διέλυσε τα νοσοκομεία και ήρθε να συνεχίσει το εξαιρετικό έργο της, συγχαρητήρια για το χειρότερο μνημόνιο που έρχεται,συγχαρητήρια για την ΠΝΠ,(το λεγόμενο ξεσκισμα) συγχαρητήρια που μας δουλεύει πατόκορφα και επίσης συγχαρητήρια σε εσάς που που υποκλινεστε σε ένα τόσο απάνθρωπο έργο. Ή δεν είστε Ελληνες ή τα οικονοματε ή είστε,απ αυτά τα σαινια, τα βαράτε μας κι ας κλαίμε, που δουλεύουν για τρεις και εξήντα και ανασφαλιστοι.
      Τα συγχαρητήρια μας.
      Και δεν ανήκω σε κανέναν χώρο της αριστεράς.

      Διαγραφή
    3. 80% ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
    4. Εγώ ναι, αλλά δεν θα ανησυχούσα.Θα τον είχαν καταργήσει (το κορονοϊό)με ένα νόμο και σε ένα άρθρο και θα ήμασταν η μοναδική χώρα στον κόσμο χωρίς κρούσματα.

      Διαγραφή
  2. κ.ΤΖΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ 200,000 ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ???
    Η ΕΛΣΤΑΤ ΛΕΕΙ 500,000+ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μιλάτε εσείς για ιστορικό του μέλλοντος με τόσες αμαρτίες στη πλάτη σας?
    κρίμα έχετε χάσει κάθε αίσθηση του μέτρου και υποτιμάτε και τον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας που υπάρχει κόσμος που ψηφίζει άτομα που νομίζουν απευθύνονται σε ιθαγενείς!!! Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κυρία τον τριών μνημονειον που ξέχασε τι έλεγε για τον ΣΥΡΙΖΑ τρελενεται που βλέπει να είναι καλά τα πράγματα και σταζι δηλητήριο κάθε μέρα ο λαός βλέπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα έπρεπε να ....ντρέπεσαι, όταν μιλάς για ντροπή εσύ κυρία μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.