Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας: Σε "τρικυμία εν κρανίω" ο Δήμαρχος Έδεσσας για την ένταξη της Β. Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ


Τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ ως το 30ο μέλος της Συμμαχίας, συνεχάρη με ανάρτησή του στο Twitter το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας. Εννοείται ότι στον επίσημο λογαριασμό του Υπ. Εξωτερικών δεν γράφει ο καθένας ό,τι θέλει, απηχεί τις επίσημες θέσεις της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τι λέει σήμερα η Κυβέρνηση λοιπόν; Αναφέρει στην ανάρτησή του το υπουργείο Εξωτερικών:

"Συγχαίρουμε τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ ως το 30ο μέλος της Συμμαχίας. Καλωσορίζουμε τους γείτονές μας στην οικογένεια του NATO και προσβλέπουμε στην εποικοδομητική μας συνεργασία στο πλαίσιο της Συμμαχίας".

Ελάτε όμως που ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, έχει αντίρρηση; Ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό, στο φέισμπουκ την παρακάτω ανακοίνωση: «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ !!!!!!!! Την ώρα που ένας ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ δείχνει το ποσό σοβαρά και υπεύθυνα , αντιμετωπίζει το θέμα του ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ, και είναι παράδειγμα προς μίμηση ακόμα και για τις δήθεν υπερδυνάμεις, την ώρα που η ΠΑΤΡΙΔΑ παλεύει με 2 μεγάλους εχθρούς, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , και δείχνει να κερδίζει, έρχεται το tweet- post του υπουργείου ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, χωρίς στόχευση και ουσία να μηδενίσει όλες αυτές τις προσπάθειες, να δώσει δικαίωμα σε όλους αυτούς που χασκογελούσαν κάτω από την τέντα στις ΠΡΕΣΠΕΣ, όταν πουλούσαν την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, να βγουν στην επιφάνεια και να αισθάνονται δικαιωμένοι. Αν σέβεστε όλους ΑΥΤΟΥΣ που πνίγηκαν στα καπνογόνα στα συλλαλητήρια , για ένα ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΓΝΟ ΑΙΤΗΜΑ, αν σέβεστε έναν επιστήμονα τον ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ που παλεύει με τον ΙΟ με νύχια και δόντια, τότε κατεβάστε το tweet και πάτε ΣΠΙΤΙ. ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!!!!!!!!!!».

Τον καταλαβαίνουμε τον κ. Δήμαρχο που πρωτοστάτησε στα συλλαλητήρια για το «Μακεδονικό» και τώρα αισθάνεται προδομένος από την παράταξή του. Γιατί η Ν.Δ. ως αντιπολίτευση ανέπτυξε μια ψευτοπατριωτική θέση ενάντια στην πατριωτική λύση που πέτυχε η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τη «Συμφωνία των Πρεσπών», ύστερα από 27 χρόνια στασιμότητας, ενώ επί της ουσίας συμφωνούσε! Αλλά μ΄ αυτό το ψέμα κέρδισε τις εκλογές του Ιουλίου 2019. Το πόσο σημαντική ήταν αυτή η συμφωνία φαίνεται ανάγλυφα σήμερα με τα προβλήματα που έχει η χώρα μας με την Τουρκία και τον Ερντογάν. Για φανταστείτε να είχαμε να αντιμετωπίσουμε και από βορά ένα κράτος δορυφόρο της Τουρκίας, που θα χρησιμοποιούσε ο Ερντογάν για τις επεκτατικές του βλέψεις; Να γιατί το Υπουργείο Εξωτερικών, δηλαδή ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης, συγχαίρει την ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ πλέον (και όχι την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας) για την είσοδό της στο ΝΑΤΟ. Στην ουσία έκανε το προφανές, γιατί η ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας θα φέρει μεγαλύτερη σταθερότητα για τα Δυτικά Βαλκάνια. Είναι καλό για την περιοχή και κυρίως για την Ελλάδα. Φυσικά, ο Δήμαρχος της Έδεσσας δεν μπορεί να αντιληφθεί γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε στροφή 180 μοιρών μετά τις εκλογές και καλεί το Υπ. Εξωτερικών και την Κυβέρνηση: «κατεβάστε το tweet και πάτε ΣΠΙΤΙ»!

Την ίδια στιγμή βέβαια που λέει στην ουσία στον Πρωθυπουργό να πάει σπίτι του, τον εξαίρει για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού και την οικονομία. Τρικυμία εν κρανίω.

Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. Ο Υπερπατριωτης Γιάννου που ενόψει της Συμφωνίας των Πρεσπών αντί να καλέσει κάποιον Πανεπιστημιακό η έστω γνώστη του ζητήματος , κάλεσε τον Πατούλη που στην Πέλλα ήρθε για πρώτη φορά στη ζωή του κ στη Θεσσαλονίκη ανέβαινε μόνο για αναψυχη.Τον κάλεσε μόνο κ μόνο για να κάνει κονέ με το κόμμα του φορώντας το φερετζέ του πατριώτη.
    Δυστυχώς ο εδεσσαιος ψοφαει για φιγούρα κ τρώει τα παραμύθια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά με τέτοιες αναρτήσεις εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ νομίζετε ότι κάνετε κακό στον Βλάχο??Μας λέτε δηλαδή ότι ο Γιάννου συνεχίζει να λεει αυτά που έλεγε όταν η ΝΔ ήταν αντιπολίτευση, συνεχίζει να τονίζει τα πιστεύω του χώρις φόβο για το όποιο πολιτικό κόστος. Εν ολίγεις μας λέτε ότι είναι κατάντια που δεν κάνει κολοτούμπα , δεν βαφτίζει το ΟΧΙ σε ΝΑΙ ?? ΡΕ πάτε καλά ?Εκτίθεστε!!!Πραγματικά με κάτι τέτοιες αναρτήσεις μας κάνετε να νιόθουμε τόσο τυχεροί ώς Ελλάσα που μεσα σε αυτό το χαμό που γίνεται εν μεσω πανδημίας δεν έχουμε καμιά κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να πηγαίναμε άκλαφτοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4.11 Τι να σου πω και σένα ποιος ξέρει από πού κρατάει η σκούφια σου από την τιμησουαρα πολύ θράσος έχετε βλάχοι πόντιοι Κούρδοι σουρδοι και διάφοροι που δίνεται το αίμα σας για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και εμείς οι γηγενείς μακεδόνες είμαστε οι νεσναμιδες

      Διαγραφή
  3. Χαχαχαχαχα πωωωωω ρε τι ξεφτιλικια ειναι αυτά;;; Γιάννου πατριωΤ.
    Την κωλοτουμα, ποια κωλοτουμα;σλαλομ ολκής, την κάνανε φιλε 4:11 στα πάντα, σε όλα δεν άφησαν ούτε ένα, για να μείνει ασχολιαστο!!!
    ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΡΙΖΑ η ντροπή της Ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά κάνει και είναι αντίθετος με την συμφωνία δεν λέω γούστο του καπέλο αλλά και μια παραίτηση από στέλεχος και μέλος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας καλά θα ήταν έτσι δεν θα μπορεί να του πει κανείς τίποτα αλλίως κάποιος θα μπορούσε να πει ότι μιλάει επι του ασφαλούς!!!

    Ήρεμα απευθύνομαι στους σανοφάγους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν είναι μάγκας και σταράτος ο δήμαρχος να παραιτηθεί, αφού βγήκε με τη βοήθεια του κόμματος του οποίου είναι και μέλος. Επίσης οι Βουλευτές της ΝΔ, Βασιλειάδης, Καρασμάνης, Σταμενίτης που κατεβαίναν στα συλαλλητήρια που είναι; Ακρα του τάφου σιωπή; Και ο μακεδονομάχος δήμαρχος Γιαννιτσών όπως και ο Δάνης; που είναι όλοι αυτοί που μας λέγαν για βέτο και ακύρωση των συμφωνίων. Από ότι φαίνεται όλοι είναι υπόλογοι σε αυτό το θέμα και αυτοί είναι διπλά υπεύθυνοι γιατί άλλα λέγαν και άλλα εφαρμόζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο στον Γιάννου που έχει σταθερές απόψεις και δεν κάνει κολοτουμπεσ .κύριοι της κολοτουμπασ του πουληματοσ και του ψεύδους .ο Γιάννου απεδειξε ότι έχει πολλά κιλά μεζέα κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λιγο να γλυψω λιγο να αντιδρασω να τους μπερδεψω με τα βλαχικα να βγω απο τη δυσκολη στιγμη. Μην ανχωνεσαι τακη ετσι και αλλιως και οι πατριωτες λουφαξαν. Ολη η αγαπη τους για την μακεδονια ηταν να βγει η νδ. Αντε και σε ανωτερα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόσο άχρηστοι μπορεί να είστε όλοι σας, που βάζετε το προσωπικό κομματικό συμφέρον πάνω από την πατρίδα. Ντροπή σας. Είτε με τους τσίπριδες είτε με τους μητσοτάκιδες η Ελλάδα πουλήθηκε. Εφιάλτες της σύγχρονης εποχής κάποια μέρα τα δικαστείτε για αυτό το έγκλημα με πρώτους τους αρχηγούς σας Αίσχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο Βλάχο με κέρδισες έδειξες πόσο παλικάροσ είσαι.κανενασ δεν έχει τα κοτσια που έχεις.ολοι κότες λιρατές ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τάκη έκανες μεγάλο λάθος. Εμείς θέλαμε βουλευτή από την Έδεσσα . Με τις δηλώσεις σου απέκλεισες τη Νέα Δημοκρατία. Τώρα μόνο ο Βελόπουλος σου έμεινε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ιστορία δικαίωσε τον ΣΥΡΙΖΑ, και όσο θα περνά ο καιρός θα δικαιώνεται όλο και περισσότερο ο πρωθυπουργός που δεν πολιτεύτηκε με βάση τις δημοσκοπήσεις αλλά έθετε πρώτιστα το πραγματικά πατριωτικο συμφέρον.Σημερα υπάρχει μια μόνο Μακεδονία η ελληνική και μια βόρεια η σκοπιανη.Οποιος διαφωνεί σε τέτοια κορυφαία θέματα κ. Γιάννου παραιτείται και πάει στο σπίτι του ή συνεχίζει να διαδηλώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ότι θα χαιρονταν οι πρωην κομμουνιστες, γιατί μεγαλωνη το ΝΑΤΟ, δεν το σχολιάζει κανείς σας βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο Βλάχο έχεις κακαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.