Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατασχέθηκαν χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρα στη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα από 53.000 λαθραία πακέτα τσιγάρα, που προορίζονταν να διακινηθούν στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, κατασχέθηκαν ύστερα από έρευνα των αστυνομικών αρχών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθησαν δύο άνδρες, 49 και 47 ετών, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους περιλαμβάνεται κι ένας 53χρονος που φέρεται ως προμηθευτής λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Ευόσμου, όπου, εκτιμάται ότι επρόκειτο να προβούν σε αγοραπωλησία λαθραίων τσιγάρων. Στα αυτοκίνητά τους βρέθηκαν 790 αδασμολόγητα πακέτα και 195 συσκευασίες καπνού, ενώ σε αποθήκη, που φέρεται να χρησιμοποιούσε ο 49χρονος, εντοπίστηκαν 27.090 πακέτα.

Από την περαιτέρω έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 53χρονου και ακολούθησε έρευνα σε αποθήκη που διατηρούσε στην περιοχή της Νικόπολης, απ' όπου κατασχέθηκαν άλλα 25.666 πακέτα τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.