Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγκλονιστικές στιγμές: Πως σώθηκε σκύλος στα Γιαννιτσά που τον δηλητηρίασαν με φόλα! (βίντεο)


Ένα συγκλονιστικό, συνάμα συγκινητικό αλλά και ελπιδοφόρο σκηνικό εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι μπροστά στο Δημαρχείο Πέλλας, στα Γιαννιτσά, με "πρωταγωνιστή" τον Μάικ, ένα σκυλί το οποίο, όπως πολλά άλλα το τελευταίο διάστημα στα Γιαννιτσά, έπεσε "θύμα" δηλητηρίασης με φόλα που -προφανώς- του έριξε άγνωστος. 
Με τις κατάλληλες ενέργειες, την συνδρομή της αστυνομίας και του κτηνιάτρου Θάνου Τζιρίνη, το περιστατικό αντιμετωπίστηκε θετικά με την έγκαιρη διακομιδή του σκύλου στο κτηνιατρείο.

Η χθεσινή ανάρτηση του Ηλία Ντίνη στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστική:
"Συμβαίνει τώρα ξανά στα Γιαννιτσά μπροστά στο δημαρχείο...
Ευχαριστούμε πάρα πολύ την αστυνομία! Ο φίλος μας ο Μάικ  στο χώρο μπροστά του το δημαρχείο ήρθε και ο κτηνίατρος Τζιρίνης Θάνος για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του περιστατικού. Έγιναν οι κατάλληλες ενέργειες από το γιατρό και μετά χρειάστηκε να γίνει διακομιδή στο ιατρείο του όπου κάθε στιγμή νοσηλεύεται. Μέχρι στιγμής πάνε όλα καλά αναμένουμε τις επόμενες ώρες να δουν πώς θα εξελιχθεί το περιστατικό. 
Παρακαλώ να βλέπετε όλοι και να παρατηρείτε τα ζώα που γνωρίζετε σε κάθε γειτονιά αν υπάρχουν σε τι κατάσταση είναι, αν έχουν περίεργη συμπεριφορά, προσέξτε παρακαλώ να μην υπάρχουν τροφές στα πεζοδρόμια ή κάτω από αυτοκίνητα ή στα πάρκα."




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.