Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με τηλεδιάσκεψη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας


Με τηλεδιάσκεψη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας τη Δευτέρα 13 Απριλίου 2020 και ώρα 18.00΄  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
1. 3η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2020 (Εισηγητής: Οικονομική Επιτροπή).
2. Μίσθωση ακινήτων για στέγαση των 1ου και 8ου Νηπιαγωγείων Έδεσσας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
3. Οργάνωση άρδευσης Δήμου Έδεσσας, έτους 2020 (Εισηγητής: Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Τοπικής οικονομικής ανάπτυξης).
4. Έγκριση του σχεδίου για το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Έδεσσας και του Σωματείου Φιλόζωων Έδεσσας «ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΚΥΛΩΝ» (Εισηγητής: Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Τοπικής οικονομικής ανάπτυξης).
5. Έγκριση του σχεδίου μνημονίου συνεργασίας με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού/ΕΦΑ Πέλλας για το Υποέργο 2 του έργου με τίτλο “Δημιουργία ψηφιακών εφαρμογών για την ενοποίηση, προώθηση και προβολή του πολιτιστικού - τουριστικού προϊόντος της πόλης της Έδεσσας”, ορισμός μελών στην Επιτροπή Παρακολούθησης και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή του (Εισηγητής: Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Τοπικής οικονομικής ανάπτυξης).
   

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.