Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Β΄ΕΛΜΕ Πέλλας για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου παιδείας


Η επιλογή του Υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει στην κατάθεση του πολυνομοσχεδίου για την Παιδεία τη δεδομένη χρονική στιγμή, με τα σχολεία κλειστά, χωρίς να μπορούν να πραγματοποιηθούν  γενικές συνελεύσεις, χωρίς να έχει προηγηθεί διάλογος με τις ομοσπονδίες και με τη Βουλή να υπολειτουργεί, αποτελεί μια πράξη που μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Επιπλέον το ίδιο το περιεχόμενο του νομοσχεδίου σε καμία περίπτωση δε δικαιολογεί το κατεπείγον της υπόθεσης.
Θεωρούμε πως αναγκαία συνθήκη είναι να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος, ώστε να πραγματοποιηθεί ειλικρινής διάλογος με τους εκπαιδευτικούς και τις ομοσπονδίες προκειμένου το νέο πολυνομοσχέδιο να επιλύει πραγματικά τα σοβαρά προβλήματα της εκπαίδευσης, να ενισχύει τα μορφωτικά και εργασιακά δικαιώματα μαθητών και εκπαιδευτικών και να βελτιώνει το δημόσιο σχολείο.
Είμαστε αντίθετοι στην ψήφιση του νομοσχεδίου εν μέσω πανδημίας και κλειστών σχολείων και δηλώνουμε ανοιχτοί σε κάθε δημόσιο διάλογο με γνώμονα τη βελτίωση του δημόσιου σχολείου και τη στήριξη των αναγκών μαθητών και εκπαιδευτικών.
Στο πλαίσιο αυτό στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις που έχει αποφασίσει η ΟΛΜΕ.
Για το ΔΣ της Β΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ

Ο Πρόεδρος                                               Ο Γ. Γραμματέας
Γιάννης Σουκιούρογλου                                   Δ. Κάμτσης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.