Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΟΤΟΕ Πέλλας: Υπάρχουν όμως και οι «δικοί μας ήρωες»


Σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη για τη χώρα μας συγκυρία, όπου δοκιμάζονται οι αντοχές όλων, η ΟΤΟΕ παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή και ανησυχία τις εξελίξεις.

Ο COVID-19, άλλαξε – ελπίζουμε πρόσκαιρα – τη ζωή και τις συνήθειές μας. Και μέσα στην πανδημία, πρόβαλαν στην πρώτη γραμμή, ήρωες της καθημερινότητας, που όλοι έχουμε ανάγκη και όλοι αναφερόμαστε σε εκείνους.

Υπάρχουν όμως και οι «δικοί μας ήρωες». Οι συνάδελφοι που εργάζονται στις Τράπεζες, και καθημερινά δίνουν μάχες, με επαγγελματισμό, για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες της Κοινωνίας και της Οικονομίας. Δίνουν μάχες, στην πρώτη γραμμή, πίσω από τα γκισέ, σε δύσκολες συνθήκες, αντιμετωπίζοντας καθημερινά δύσκολες καταστάσεις, εκτεθειμένοι οι ίδιοι στους κινδύνους καθημερινής επαφής με αποτέλεσμα ένταση, άγχος, εκνευρισμό, και ψυχολογική κόπωση.

Σε αυτούς τους «δικούς μας ήρωες», θα πέσει και το μεγαλύτερο βάρος, να ξαναστήσουν την επόμενη μέρα, για την Κοινωνία και την Οικονομία, όσα ο COVID-19 γκρέμισε.

Ίσως η κοινωνία να μη μας αποδώσει τα εύσημα και τα «μπράβο», εμείς όμως, οι τραπεζοϋπάλληλοι, γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι από αυτές τις μάχες θα μπορέσει η Κοινωνία να είναι υγιής, αλλά και να σταθεί όρθια εργαζόμενοι με συνείδηση και υπευθυνότητα όπως κάναμε μέχρι τώρα σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις που έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια.

Φέτος, το Πάσχα είναι διαφορετικό. Φέτος, οι ευχές για υγεία δεν ηχούν ως εθιμοτυπικές. Φέτος, η ευχή Καλή Ανάσταση έχει ουσία ζωής για όλους ανεξαιρέτως, πέρα από το θρησκευτικό της νόημα.

Ευχόμαστε από ψυχής σε όλους τους συναδέλφους, τις οικογένειές τους και τους δικούς τους ανθρώπους, υγεία και δύναμη.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα

OTOE- Νομαρχιακό παράρτημα Πέλλας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.