Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Περίεργο περιστατικό με άτομο που επισκεπτόταν χθες το βράδυ σπίτια για δήθεν βοήθεια, αναστάτωσε τον συνοικισμό Γιαννιτσών


Ένα αξιοπερίεργο συμβάν σημειώθηκε χθες το βράδυ στα Γιαννιτσά και ειδικότερα στον Συνοικισμό Καρυωτών, που αναστάτωσε τους κατοίκους της περιοχής και οδήγησε κάποιους να απευθυνθούν -με καταγγελία- στην Αστυνομία.
Σύμφωνα με μαρτυρίες αναγνωστών μας, στην περιοχή του συνοικισμού, χθες στις 9.00 περίπου το βράδυ, περιφερόταν ένα άτομο το οποίο μοίραζε δήθεν φαγητά σε σπίτια ηλικιωμένων και ευπαθών ατόμων.
Όπως μας καταγγέλει ο 60χρονος Δ.Δ. «χθες στις 9.00 το βράδυ ένας νέος σχετικά σε ηλικία, ψηλός στο ανάστημα, που κρατούσε μπαστούνι και παρίστανε τον κουτσό, χτύπησε την πόρτα του σπιτιού των υπερήλικων γονιών μου που βρίσκεται μάλιστα επί της κεντρικής οδού Μενελάου Πατσαβούδη, στο συνοικισμό, και αφού συστήθηκε ως ιδιώτης που τάχα θέλει να βοηθήσει τις οικογένειες σε αυτή την κρίση, τους παρέδωσε μια σακούλα με ψωμί με γέμιση. Οι γονείς μου αμέσως με ειδοποίησαν και το γεγονός το κατήγγειλα. Πιστεύω ότι η επίσκεψη ήταν «ύποπτη» από κάποιον ή κάποιους που ήθελε να τσεκάρει ποιος μένει και που, με πρόθεση να κλέψει», καταλήγει ο Δ.Δ. 
Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία και το Τ.Α. Πέλλας, με άνδρες και περιπολικό που προσπάθησε να εντοπίσει τον άγνωστο, ενώ χθες το βράδυ αυξήθηκαν οι περιπολίες στην περιοχή.
Έχουμε επισημάνει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ ότι το τελευταίο διάστημα ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό στα σπίτια τους λόγο του Covid 19, μπορεί να πέσουν «θύματα» απατεώνων και «θύματα» κλοπής από κάποιους οι οποίοι προσφέρονται δήθεν να τους βοηθήσουν. Χρειάζεται προσοχή!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.