Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η απαλλαγή από δημοτικά τέλη στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας


Συνεδριάζει δια περιφοράς το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας την Τρίτη 21 Απριλίου και ώρα 11:00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1ο 5η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Αλμωπίας – Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος, έτους 2020

2ο Λήψη απόφασης περί απαλλαγής των επιχειρήσεων που διακόπτουν τη λειτουργία τους εντός των ορίων του Δήμου Αλμωπίας από τα αναλογούντα τέλη καθαριότητας και φωτισμού για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί λόγω του κορωνοϊού (COVID-19) και από τα αναλογούντα τέλη, εφόσον δεν κάνουν χρήση παραχωρημένου κοινοχρήστου χώρου, σύμφωνα με το άρθρο 13 του από 24-9/20-10-1958 β.δ. (Α’ 171). Επίσης, την αναστολή καταβολής οικονομικής συμμετοχής γονέων (τροφείων) στην Μαθητική Εστία και τους παιδικούς σταθμούς.

3ο Έγκριση έκθεσης Δ΄ τριμήνου έτους 2019 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού.

4ο Έγκριση του επικαιροποιημένου μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του δήμου Αλμωπίας και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας για τη διενέργεια του υποέργου Αρχαιολογικών Ερευνών και Εργασιών στο πλαίσιο της πράξης: «Αποχετευτικό ακαθάρτων και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων οικισμού Αριδαίας – Β Φάση» και εξουσιοδότηση του δημάρχου για την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.