Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτο κρούσμα κορωνοϊού στην Πέλλα


Αυξάνονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στο νομό Πέλλας. 
Στα τέσσερα μέχρι τώρα επιβεβαιωμένα κρούσματα σήμερα προστίθεται ακόμη ένα. Πρόκειται για 65χρονο αγρότη από το Μαυροβούνι του Δήμου Σκύδρας, ο οποίος παρουσίασε ήπια συμπτώματα και από το νοσοκομείο Έδεσσας εστάλη δείγμα σε εργαστήριο της Θεσσαλονίκης το οποίο βγήκε θετικό στον ιό.
Ο 65χρονος νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

21 comments:

  1. Μήπως να μας ενημερώνετε καλύτερα;;; Καλώς η ανωνυμία αλλά που ξέρουμε περί τίνος πρόκειται για να δούμε τις συναναστροφές μας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλάκα με κάνεις!!!! τι συναναστροφές!!!! σπίτι μας με την οικογένεια μας πόσο θέλετε να το Χωνέψτε

      Διαγραφή
    2. ολοι στο μαυροβουνι ξέρουν ποιός ειναι και λαμβάνουν τα μέτρα τους, εμείς απλά περιορίζουμε τις μετακινησεις μας και τις συναναστροφές ακόμα και με τους συγγενείς μας.

      Διαγραφή
    3. 10,24....να δούμε τις συναναστροφές μας;;;.......... ρε ξανθια είσαι; δεν έχεις καταλάβει το μένουμε σπίτι! αν ήταν θα σου έλεγε μένουμε με τους γνωστούς τους φίλους μας και τους γείτονες μας

      Διαγραφή
    4. Δυστυχως μερικοι δεν μπορουν μα καταλαβοτν πως για καποιο κσιρο δεν θα εχουμε παρε δωσε με κανεναν ουτε με συγγενεις που ζουν εξω απο τα τοιχοι του σπιτιου μας!!! Εξαιτιας τους θα παθουμε ζημια χωρις να φταιμε!! Ας φανταστουν τον εαυτο τους πως σπασαν και τα δυο ποδια και δεν μπορουν να βγουν εξω..
      Πως εχουν κσι ειτζ και δεν παει κανενας στο σπιτι τους!! Ετσι χοντρα χοντρα για τους χοντροκεφαλους!!

      Διαγραφή
    5. Η πλάκα είναι ότι ο χοντροκεφαλος παραμένει χοντροκεφαλος ούτε η επιστήμη μπορεί να κάνει κατι

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Συγνώμη;
      εσύ δηλαδή ψηφίζεις τώρα έτσι;
      Μετά τι περιμένουμε !

      Διαγραφή
  3. Ο Τσιοδρας θα μας σώσει επιστήμονας είναι ξέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα σας λεει....εδω δεν χωραει το ιατρικο απορρητο και ολα τα σχετικα!!! Πρεπει να γνωριζουμε και να φυλαχτουμε!! Ουτε πιο χωριο μας λετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν αναφέρεται το χωριό δεν είναι προσωπικά δεδομένα νομίζω ότι είναι καλύτερη ενημέρωση και ουσιαστικότερη παρά το ράδιο αρβύλα που μπορεί να προκυψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταρχήν τα 4 επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι 1 στην πραγματικότητα διότι από τα υπόλοιπα ύποπτα δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα.Και εγώ προσωπικά πιστεύω θα βγουν θετικά αλλά από την στιγμή που δεν υπάρχουν επίσημα αποτελέσματα πρέπει να προσέχουμε πως το διατυπώνουμε. Και όσον αφορά το 5ο επιβεβαιωμένο μπορεί να είναι ύποπτο αλλά επ ουδενί επιβεβαιωμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αρες μαρες κουκουναρες τι εκλ@σες τι εγραψες το ιδιο είναι!!! πόσο πιο επίσημα το θες; θες επιστολή κατευθείαν στο σπίτι σου γκασμα!!!
      οτι νάνε γράφεις

      Διαγραφή
    2. και αυτός ψηφίζει

      Διαγραφή
  7. Να και μια σοβαρη απαντηση εκ μερους της κυβερνήσεις καθε κατοικος της ελλαδας θα παρει 1,500 λεπτα ομιλιας με νεα συνδεση τηλεφωνου και 1,5 gb και πάγιο μονο 45 ευρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τράβα στο δωμάτιο σου μην το πω στην μάνα σου και σου τις βρέξει .

      Διαγραφή
    2. Αφήστε ρε και τα παιδάκια να γράψουν όλη την ημέρα στο σπίτι κάτι να κάνουν και αυτα

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.