Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παροχή υγειονομικού υλικού στον ιατρικό σύλλογο Πέλλας


Συνεχίζονται οι δράσεις με την παροχή υγειονομικού υλικού από την ΠΕ Πέλλας σε τοπικούς φορείς 

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, συμμετέχοντας ενεργά στην υλοποίηση του προγράμματος αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοïού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προχώρησε στην παροχή υγειονομικού υλικού και ειδών ατομικής προστασίας προς τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Πέλλας. Η διάθεση των υλικών έγινε από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή στον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου κ. Στυλιανό Καλούδη, για τους 200 και πλέον ιατρούς-μέλη του Συλλόγου. 
Παραδόθηκαν 9.000 χειρουργικές μάσκες, 15.000 γάντια νιτριλίου και ικανό  αριθμό αντισηπτικών και κρεμοσάπουνων.

Σε σχετική δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Εργαζόμαστε όλοι μας εντατικά για το σταμάτημα της πανδημίας. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, υπό τον συντονισμό του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Τζιτζικώστα πρωτοστατεί στον δύσκολο αγώνα, με πολλές διαφορετικές δράσεις με στόχο στην ασφάλεια όλων των πολιτών και με ιδιαίτερη έμφαση σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Οι άνθρωποι που δίνουν τη μάχη με τον κορωνοïό στους χώρους της υγείας είναι σημαντικό να νιώθουν ότι παραμένουμε δίπλα τους, αρωγοί στην προσπάθειά τους. Με την ευκαιρία, εύχομαι υγεία, αγάπη και ειρήνη στον κόσμο για την περίοδο του Πάσχα, με ψυχικές και σωματικές αντοχές, περιμένοντας τις καλύτερες μέρες, οι οποίες θα έρθουν για όλους μας».  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Αντί να δώσουν σε εργαζόμενους των 400 ευρώ που δουλεύουν αυτές τις μέρες έδωσε στους φουκαράδες τους ιδιωτικούς γιατρούς που βγάζουν σε μισή μέρα αυτά που βγάζουν οι άλλοι σε ένα μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.