Αριδαία: Disco Planetarium 1994 - Όταν η έξοδος ήταν με χιλιάρικα! (βίντεο)
4/08/2020 06:41:00 μ.μ.
Αριδαία - Disco Planetarium 1994. Όταν η έξοδος ήταν με χιλιάρικα!
Δυο χιλιάρικα στην τσέπη,
δυόμισι με τα ψιλά,
κι ο θεός αλλού να βλέπει, δεν κοιτάζει χαμηλά.
Ένα βίντεο αφιερωμένο στα χρόνια που πέρασαν και στα χρόνια που θα έρθουν...
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
6 Σχόλια
Ωραίες εποχές υπήρχε ότι είδους διασκέδαση ήθελες το χρήμα είχε αξία τη δουλειά είχαμε εμείς στο ευρώ
ΑπάντησηΔιαγραφήΟι αϊτοί τα οικονομούσαν....οι χαζοξανθιές τα κουνούσαν και οι @α@α@ες τα ακουμπούσαν... Μια κατάντια και μισή.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕνώ τώρα εεε όλα καλά
ΔιαγραφήΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ................ΑΕΤΕ.ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.............
ΔιαγραφήΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΧΟΥΡΙ[ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΔΗΛΑΔΗ] ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΜΕΤΡΟ,ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ,ΑΡΕΝΑ,ΑΖΖΑΡΟ,ΚΙΝΟ,ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ.....(συγνώμη αλβανοί) 🙃
ΑπάντησηΔιαγραφήΜη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.