Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τ. Θεοδωρίδης: Να δοθεί δώρο Πάσχα στους εργαζομένους καθαριότητας και πολιτικής προστασίας των Δήμων


Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Καθαριότητας Ανακύκλωσης Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλμωπίας, Τάσος Θεοδωρίδης, με ανοιχτή επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό, υπουργούς και βουλευτές του Ν Πέλλας, ζητά να την παροχή έκτακτου βοηθήματος - Δώρο Πάσχα στους εργαζομένους της καθαριότητας και της πολιτικής προστασίας των Δήμων. Συγκεκριμένα στην επιστολή του αναφέρει:
   
ΠΡΟΣ
1. Γραφείο Πρωθυπουργού
2. Υπουργό Οικονομικών
3. Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας
4. Υπουργό Εσωτερικών
5. Βουλευτή Πέλλας κύριο Καρασμάνη Γεώργιο
6. Βουλευτή Πέλλας κύριο Σταμενίτη Διονύσιο
7. Βουλευτή Πέλλας κύριο Βασιλειάδη Βασίλειο   

ΘΕΜΑ: «Παροχή έκτακτου βοηθήματος - Δώρο Πάσχα στους εργαζομένους της καθαριότητας και της πολιτικής προστασίας των Δήμων»
              
      Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις εξαιτίας της διασποράς μιας αόρατης απειλής, του COVID-19 που έχει οδηγήσει μεγάλη μερίδα εργαζομένων να ξεπεράσουν εαυτούς. Σαφώς γνωρίζετε ότι σε αυτόν τον ιδιότυπο πόλεμο η πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση, σηκώνει με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει, τεράστιο βάρος. Ιδιαίτερα μερικές κατηγορίες εργαζομένων έχουν «βάλει πλάτη» ώστε οι υπόλοιποι εργαζόμενοι και πολίτες να μπορούν να νιώθουν ασφαλείς.
     Οι εργαζόμενοι της καθαριότητας του Δήμου εργάζονται συνεχώς και αδιάκοπα για την διευκόλυνση της ζωής μας βάζοντας πάνω από όλα το κοινό καλό ξεπερνώντας πολλές φορές και τον ίδιο τους τον εαυτό. Απολυμαίνουν και προχωρούν στην αποκομιδή των απορριμμάτων σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες βάζοντας σε κίνδυνο και την προσωπική τους υγιεινή και κατ επέκταση των οικογενειών τους. Είναι οι ήρωες της καθημερινότητας.
      Επίσης μία ακόμα κατηγορία εργαζομένων που εργάζεται για την διευκόλυνση της ζωής μας είναι οι υπάλληλοι των Δήμων (διοικητικοί, χειριστές μηχανημάτων έργων κ.α) που ασχολούνται με τα θέματα της πολιτικής προστασίας, η οποία έχει την αποκλειστική ευθύνη υλοποίησης όλων των μέτρων αντιμετώπισης του COVID-19.
   Με την παρούσα  επιστολή είναι επιτακτική ανάγκη να επεκταθεί το μέτρο και να δοθεί το δώρο του Πάσχα και στους εργαζόμενους της καθαριότητας και της πολιτικής προστασίας των Δήμων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης του πολίτη οι οποίοι προσφέρουν τα μέγιστα σε αυτή την υγειονομική κρίση.

Με την πρέπουσα τιμή
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ     


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Μηπως εχασαν εισόδημα; Δουλεψαν παραπανω..ε και; Όταν δουλευουν λιγοτερο; Τους κοβουν το μισθο; εκτος κι αν είναι ωρομίσθιοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.