Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

100.000 ευρώ «έδωσε» πρακτορείο ΟΠΑΠ στα Γιαννιτσά στην σημερινή κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου!!!



Ένα πολύ μεγάλο ποσό έδωσε το πρακτορείο ΟΠΑΠ και τυχερών παιχνιδιών του Βένετη Καρακάσογλου στα Γιαννιτσά (Ελ. Βενιζέλου, πεζόδρομος), στη σημερινή κλήρωση του Λαϊκού λαχείου. Συγκεκριμένα, ένας τυχερός κέρδισε 100.000 ευρώ, καθώς ο αριθμός 68117, στην 1η σειρά που κατέχει είναι ο τυχερός αριθμός –έξτρα νούμερο στην κλήρωση, που κέρδισε αυτό το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό.
«Ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί μετά από την αδράνεια δύο και πλέον μηνών εξαιτίας της καραντίνας που βρισκόταν και τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ λόγω του κορωνοϊού», λέει στην εφημερίδα μας ο Βενέτης Καρακάσογλου, προσθέτοντας ότι ακόμη δεν είναι γνωστός ο τυχερός. Σίγουρο πάντως πρέπει να θεωρείται ότι ο τυχερός λαχνός δόθηκε στην περιοχή των Γιαννιτσών από λαχειοπώλη που συνεργάζεται με το εν λόγω πρακτορείο.

Εμείς ευχόμαστε στον μεγάλο τυχερό-ή τα κερδισμένα λεφτά να είναι καλοφάγωτα και στο πρακτορείο, πάντα επιτυχίες!




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.