Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εμφανίστηκε ο τυχερός του Λαϊκού Λαχείου από τα Γιαννιτσά - Κέρδισε 100.000 ευρώ - Ψάχνουν τον υπερτυχερό στη Λάρισα


Εμφανίστηκε ο μεγάλος τυχερός του Λαϊκού Λαχείου από τα Γιαννιτσά, που κέρδισε την προηγούμενη εβδομάδα των ποσό των 100.000 ευρώ  από λαχνό που αγόρασε από το πρακτορείο ΟΠΑΠ και τυχερών παιχνιδιών του Βένετη Καρακάσογλου στα Γιαννιτσά (Ελ. Βενιζέλου, πεζόδρομος). Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για οικογενειάρχη, κάτοικο Γιαννιτσών, ο οποίος είχε ανάγκη τα χρήματα αυτά καθώς είναι άνθρωπος της βιοπάλης και του μεροκάματου. Ο τυχερός εμφανίστηκε το περασμένο Σάββατο και προχώρησε στις διαδικασίες για να εισπράξει το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 100.000 ευρώ που κέρδισε στην κλήρωση του Λαϊκού λαχείου της περασμένης Τρίτης.

Ψάχνουν τον υπερτυχερό στη Λάρισα
Στο μεταξύ, από τη Λάρισα είναι ο υπερτυχερός στον οποίο το Λαϊκό Λαχείο κλήρωσε το απόγευμα της Τρίτης τον πρώτο αριθμό, οδηγώντας τον σε κέρδη 1.902.100 ευρώ, ωστόσο δεν έχει εμφανιστεί για να παραλάβει τα κέρδη του.
Εργαζόμενος του πρακτορείου ΟΠΑΠ, από το οποίο αγοράστηκε ο τυχερός λαχνός, αναφέρει στο larissanet ότι... ψάχνουν τον υπερτυχερό, ενώ δεν έχουν κάποιο στοιχείο για το ποιος μπορεί να είναι.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.