Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Π. Σαραφούδης: Τα εμπορικά καταστήματα λιανικής στα Γιαννιτσά μας ανοίγουν όλα επιτέλους τη Δευτέρα 11 Μαΐου


Ανεβάζω αυτό το μήνυμα όχι ως πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης μας αλλά ως απλός άνθρωπος και συμπολίτης Γιαννιτσώτης και εύχομαι όλες και όλοι μας να στηρίξουμε την αγορά μας, τα μαγαζιά της τους καστηματάρχες, τους εργαζόμενους σε αυτά. 
Στον κοινωνικό, ιστό κάθε πόλης, η εμπορική ζωή διαδραμάτιζει καταλυτικό ρόλο στην οικονομία της, στην στήριξη των θέσεων εργασίας, στην καλύτερη λειτουργία του Δήμου και εν τέλει στην ζωή όλων μας. Πόλη χωρίς αγορά είναι πόλη χωρίς καρδιά άρα νεκρή πόλη. Η αγορά της πόλης μας είναι η καρδιά της. 
Αυτές τις οικογενειακές επιχειρήσεις που είναι η ραχοκοκαλιά της τοπικής μας οικονομίας πρέπει να τις στηρίξουμε να παραμείνουν ζωντανές. Ας τις στηρίξουμε λοιπόν όσο περισσότερο μπορούμε όλοι μας ακολουθώντας τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που οφείλουμε να εφαρμόζουμε για να παραμείνουμε υγιείς όλοι. Παραμένουμε ασφαλείς, παραμένουμε στα ΓΙΑΝΝΙΤΣΆ μας, στηρίζουμε τα μαγαζιά της πόλης μας. 
Στηρίζοντας την αγορά της πόλης μας επενδύσουμε στο μέλλον και την υγεία των παιδιών μας και όλων μας. 

Παναγιώτης Σαραφούδης αθεράπευτα ερωτευμένος και ρομαντικά ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΤΗΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.