Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παράταση έως την Παρασκευή 15 Μαΐου για τις αιτήσεις των επιστημόνων


Η Παρασκευή 15 Μαΐου ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων από τους επιστήμονες, για την οικονομική ενίσχυση - αποζημίωση ειδικού σκοπού των 600 ευρώ.

Το υπουργείο Εργασίας έκανε δεκτό το αίτημα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, για παράταση της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, ενώ στους δικαιούχους εντάχθηκαν και όλοι οι ασκούντες το επάγγελμα του οικονομολόγου με την συμμετοχή τους σε νομικά πρόσωπα με Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας (ΚΑΔ) 70.22.

«Για τους οικονομολόγους και τους λογιστές - φοροτεχνικούς, οι οποίοι από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα είναι στη πρώτη γραμμή για την υποστήριξη των οικονομικών μέτρων που έχει εξαγγείλει η Πολιτεία, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος θεωρεί αυτονόητη και θα κινηθεί θεσμικά προς την κατεύθυνση αυτή και την χορήγηση της αποζημίωσης ειδικού σκοπού των 800€ για τον μήνα Μάιο, όπως ακριβώς είχε εξαγγελθεί από την Κυβέρνηση», επισημαίνει στην ανακοίνωσή του το επιμελητήριο.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.