Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το 62% των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων επέστρεψε σήμερα στα σχολεία της ΠΕ Πέλλας


Στις σχολικές αίθουσες επέστρεψαν σήμερα στην πλειοψηφία τους, μαθητές γυμνασίων και λυκείων της χώρας μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.
Οι αίθουσες προσαρμόστηκαν στα νέα δεδομένα και στα σχολεία της Π.Ε. Πέλλας. Τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους έχουν ληφθεί τα απαραίτητα  μέτρα προκειμένου να τηρούνται οι αποστάσεις μεταξύ των μαθητών.

Η προσέλευση στα σχολεία της Π.Ε. Πέλλας

Σύμφωνα με στοιχεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, κατά τη σημερινή πρώτη ημέρα επιστροφής των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων στα σχολεία της Πέλλας (η Γ' Λυκείου επέστρεψε την προηγούμενη Δευτέρα) η προσέλευση ήταν συνολικά στο 62%, καθώς από τα μαθήματα σήμερα απέχει το 38% των μαθητών. 
Ειδικότερα, σημειώθηκε 22% αποχή από τα Γυμνάσια και 52% αποχή από τα Λύκεια του Ν. Πέλλας στο σύνολο των μαθητών. Το μεγάλο ποσοστό της αποχής στα Λύκεια εντοπίζεται κατά κύριο λόγο στους μαθητές της Γ' Λυκείου, μαθητές της οποίας, όπως και κάθε χρόνο αυτή την περίοδο, απέχουν από τα μαθήματά τους για να προετοιμαστούν καλύτερα για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.