Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Τα ποσά που θα λάβουν 90.000 επιχειρηματίες


Διαθέσιμη είναι από σήμερα η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για τις 90.000 επιχειρήσεις - δικαιούχους της επιστρεπτέας προκαταβολής. Έτσι έως τις 15 Μαΐου στην εφαρμογή aade.gr/MyBusinessSupport οι ενδιαφερόμενοι που είχαν υποβάλει αιτήσεις, θα μπορέσουν να ενημερωθούν για το ποσό του δανείου που προεγκρίθηκε για εκείνους, αλλά και για τους ακριβείς όρους χορήγησης του δανείου τους. 

Το ποσό ξεκινά από 2.000 ως 30.000 ευρώ, αναλόγως προς τον αριθμό των εργαζόμενων της επιχείρησης. Το δάνειο μπορεί να φτάσει τα 350.000 ευρώ για επιχείρηση με 250 υπαλλήλους, αλλά και τα 500.000 για επιχείρηση με περισσότερους από 250 υπαλλήλους.

Πρόκειται για τους δικαιούχους που είχαν κάνει αιτήσεις έως την 21η Απριλίου. "Ξεκλειδώνει" έτσι η διαδικασία για να μπουν τα χρήματα που ανέρχονται σε ένα ποσό 1 δισ. ευρώ. Προκειμένου να πληρωθούν άμεσα, στη φάση αυτή θα πρέπει να συμπληρώσουν την Αίτηση Χορήγησης και να επιλέξουν το τελικό ποσόν του δανείου (αν ενδεχομένως χρειάζονται και ζητήσουν μικρότερο ποσόν από το εγκριθέν) αλλά και να αποδεχθούν τους όρους αποπληρωμής όπως περιγράφονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ.

Για όσους δεν πρόλαβαν ή δεν μπόρεσαν να ενταχθούν (καθώς είχαν ήδη αποκλειστεί περίπου 49.000 από τους 139.000 που είχαν κάνει αιτήσεις) επίκειται και δεύτερος γύρος επιστρεπτέας προκαταβολής.

Μπείτε εδώ για την επιστρεπτέα προκαταβολή

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.