Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΕΥΑ Αλμωπίας: Αναστέλλονται οι βεβαιώσεις οφειλών των καταναλωτών στην εφορία


Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου μας ότι, λόγω της υγειονομικής κρίσης που επικρατεί παγκοσμίως, δεν θα προβεί σε βεβαιώσεις των οφειλών των καταναλωτών στην εφορία έως και τις 31.08.2020.
Από κει και έπειτα θα τεθεί πάλι σε ισχύ  η προηγούμενη ανακοίνωση της υπηρεσίας βάσει της οποία οι καταναλωτές ενημερώθηκαν ότι, οφειλές άνω των 250 ευρώ θα βεβαιωθούν στην εφορία.
Η διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας, θα μεριμνήσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα για την ενεργοποίηση νέας ευνοϊκής ρύθμισης με απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου, έτσι ώστε να μπορέσουν να επιτύχουν την ένταξη τους σε αυτή, όσοι συμπολίτες μας δεν εντάχθηκαν στην προηγούμενη (ν.4611/2019).
Έτσι, προσεχώς θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση λεπτομερώς για νέα ευνοϊκή ρύθμιση, η οποία θα περιλαμβάνει την ρύθμιση λογαριασμών που εκδόθηκαν έως και την εκκαθάριση του έτους 2019. Δεν θα συμπεριλαμβάνονται σε αυτή, οι λογαριασμοί που αφορούν το έτος 2020. 
Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι για το οποίο οφείλουμε να σας ενημερώσουμε είναι ότι, όσον αφορά τις επαγγελματικές παροχές θα υπολογιστεί  ο λογαριασμός του δευτέρου τετραμήνου με μειωμένα κυβικά. 
Συγκεκριμένα, η χρέωση στον λογαριασμό του δευτέρου τετραμήνου (2ος έναντι) για τις παροχές αυτές δεν θα γίνει όπως στον πρώτο (1ος έναντι), δηλαδή βάσει του 1/3  της περσινής αξίας κατανάλωσης.  
Έστω κάπου ότι η κατανάλωση του 2019 είναι 300μ3.
Εφόσον τα καταστήματα έμειναν κλειστά για δύο μήνες θα διαμορφωθεί ως εξής:
300/12 μήνες=25μ3
25*10 μήνες=250μ3
Άρα η χρέωση δεν θα γίνει με βάση τα 300μ3 αλλά με τα 250μ3 στους λογαριασμούς 2ου τετραμήνου.
Για τον λόγο αυτό θα ισχύει:
250/3 τετράμηνα =83
83*2 μήνες=166μ3 
Εφόσον τα 100μ3  έχουν πληρωθεί στον 1ο έναντι , στον δεύτερο στην έκδοση λογαριασμού θα γίνει χρέωση των 66μ3.
Κατανοούμε τις  δύσκολες συνθήκες που επικρατούν και για τον λόγο αυτό προσπαθούμε να λειτουργούμε με γνώμονα το κοινό καλό βασιζόμενοι στην δίκαιη και ίση μεταχείριση.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο ή το 
e-mail της υπηρεσίας:
-2384024590
deyaalmopias1@gmail.com
Σας ευχαριστούμε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.