Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λειτουργία παράλληλης λαϊκής αγοράς στα Γιαννιτσά


Ο Δήμαρχος Πέλλας έχοντας υπόψη τις σχετικές διατάξεις αποφασίζει:
Α. Ορίζει στην Κοινότητα Γιαννιτσών, σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 8 του ν.4682/2020, την λειτουργία νέου χώρου υπαίθριας αγοράς, παράλληλα με την καθιερωμένη λαϊκή αγορά, για προληπτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και περιορισμού της διάδοσης του ιού COVID-19. Η περιοχή λειτουργίας της παράλληλης υπαίθριας λαϊκής αγοράς θα περιλαμβάνει τμήμα της οδού Κολοκοτρώνη από την διασταύρωσή της με την οδό Κύπρου μέχρι την διασταύρωσή της με την οδό Παλαιολόγου, καθώς και τμήμα της οδού Τσακμάκη από την διασταύρωσή της με την οδό Κολοκοτρώνη μέχρι και το τέλος του κτιρίου του υποκαταστήματος ΕΦΚΑ Γιαννιτσών.
Β. Η λειτουργία της παράλληλης υπαίθριας αγοράς με την νυν υπαίθρια αγορά, θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη και ώρες από 05:30π.μ έως 14:00μ.μ για χρονικό διάστημα ενός (1) μήνα από την έκδοση της παρούσας απόφασης.
Γ. Η παρούσα απόφαση να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας και να κοινοποιηθεί στο gen-sec@gge.gr, στην Αστυνομική Διεύθυνση Γιαννιτσών, στην Διεύθυνση Προγραμματισμού και Ανάπτυξης και στο σωματείο μικροπωλητών «ΕΡΜΗΣ».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.