Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Περιοδεία Σταμενίτη στους πρώην Δήμους Κύρρου και Βεγορίτιδας (φωτο)Η στήριξη του εισοδήματος των παραγωγών είναι το μεγάλο μας στοίχημα

Στα πλαίσια των επαφών και των συναντήσεων που πραγματοποιεί τις τελευταίες μέρες ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης, την Παρασκευή (22.05.2020) βρέθηκε στον πρώην Δήμο Κύρρου και στον πρώην Δήμο Βεγορίτιδας. Σκοπός των επισκέψεων του Βουλευτή είναι η συνομιλία με τους παραγωγούς και τους επαγγελματίες του κλάδου του πρωτογενούς τομέα, προκειμένου να εξεταστούν όλες οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί από τον ίδιο προς την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αλλά και να υποβληθούν νέες. 
Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής ο κ. Σταμενίτης βρέθηκε στα χωριά της Αραβησσού, του Παλαιού και Νέου Μυλοτόμου ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκέφθηκε τα χωριά Παναγίτσα και Άρνισσα. 
Οι επισκέψεις αυτές ήταν μια ευκαιρία να συνομιλήσει με διοικήσεις και μέλη Συνεταιριστικών Οργανώσεων καθώς και με μεμονωμένους παραγωγούς σχετικά με τη νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης του κορονοϊού αλλά και των προβλημάτων που σχετίζονται με τις εμφανείς πια αλλαγές στις κλιματικές συνθήκες. 
Σχετικά με την επίσκεψη του ο Βουλευτής δήλωσε: «Η άρση των περιοριστικών μέτρων μας δίνει την ευκαιρία να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί, να συζητήσουμε τα προβλήματα και τις ανάγκες που υπάρχουν και να σχεδιάσουμε την επόμενη ημέρα. Ο Νομός μας είναι ένας τόπος με τεράστια παραγωγική δραστηριότητα στον πρωτογενή τομέα, τόσο σε καλλιεργητικό επίπεδο όσο και σε μεταποιητικό. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα να μπορέσουμε μέσα από τις πολιτικές που θα ακολουθήσουμε να στηρίξουμε έμπρακτα το εισόδημα των παραγωγών από τη μια και να δώσουμε ώθηση στην μεταποιητική δραστηριότητα από την άλλη, από όπου και προκύπτουν πολλά οικονομικά οφέλη για την περιοχή. Συνάντησα παραγωγούς, διοικήσεις και μέλη συνεταιρισμών και όλοι συμφωνούμε στην ανάγκη που υπάρχει για επανασχεδιασμό των πολιτικών για την αγροτική ανάπτυξη. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η ηγεσία του ΥΠΑΑΤ εργάζεται εντατικά προς αυτήν την κατεύθυνση διορθώνοντας αστοχίες του παρελθόντος. Έχουμε σαφώς αρκετή δουλειά μπροστά μας. Αυτό που προέχει τώρα είναι να αντιμετωπιστούν άμεσα όλα τα προβλήματα που δημιούργησε η εμφάνιση της νόσου COVID-19 και η λήψη των περιοριστικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας».

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

2 σχόλια:

 1. Πόσο χαζούς μας θεωρείς, μας έλεγες ότι τέλος απριλίου ,αρχές μάιου θα μας δώσεις το 35%, μας εδώ σε τα ...του καράμπελα .εσείς που τον συναντάτε μόνο χαμόγελα δεν λέτε τιποτις, ου να μου χαθητε. θα φάει καλα στις εκλογές με το καλαμάκι θα βλέπει την πέλλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μετά από τρείς μήνες μας θυμήθηκε ,ήρθε βγήκε φωτογραφίες, είδε 10 ανθρώπους και απήλθε εις τας Αθήνας, χωρίς να μας πεί για τις ζημιές που πάθαμε στα δένδρα και δεν τις δέχεται ο Ελγα, χωρίς να μας έχει δώσει το 35%, και το 65% πού πήραμε ψυχούλα ,ζημιά με 4 χαλαζια στο 100% μας έβαλε 45%, παραγωγικά δένδρα των 4 τόνων ,650 κιλά.Διαβαζω,διαβάζω αόριστα πράματα, δήλωση έκανε,πού την έκανε, αστοχίες του παρελθόντος θα διορθώσει,ανάθεμα αν ο άνθρωπος κατάλαβε που βρέθηκε και τι είπε.Λογια του αέρα και πράσινα άλογα.Θα τα πούμε στις άλλες εκλογές με την απλή αναλογική, 4 βουλευτές από διαφορετικά κόμματα.
  Εγέλασες με μια φορά, ανάθεμα σ' εσένα, εγέλασες με δύο φορές ανάθεμα μου εμένα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.