Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Όροι λειτουργίας Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου και τένις Δήμου Σκύδρας


Ανοιχτό, πλέον, είναι το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Σκύδρας που λειτουργεί, όμως, με τους όρους και τα μέτρα που ορίζει η πολιτεία για την προστασία από την εξάπλωση του κορωνοϊού.
  Όπως επισημαίνει η αρμόδια Αντιδήμαρχος Μαρία Γιακαμόζη:  στο πλαίσιο της σταδιακής επαναφοράς στην κανονικότητα το Δ.Α.Κ. Σκύδρας άνοιξε και λειτουργεί με βάση τους εξής κανόνες: Η είσοδος επιτρέπεται μόνο από την πύλη εισόδου που βρίσκεται από την πλευρά του δρόμου που συνδέει τη Σκύδρα με τα Σεβαστειανά όπου και γίνεται καταγραφή και θερμομέτρηση των εισερχομένων. Χρησιμοποιείται μόνον ο ανοιχτός χώρος του ταρτάν (στίβου) του γηπέδου  κι όχι  ο χώρος του χλοοτάπητα ή των  κτηριακών εγκαταστάσεων. Σε κάθε περίπτωση η άθληση γίνεται και πρέπει να γίνεται με τρόπο που θ΄αποφεύγεται κατά το δυνατόν ο συγχρωτισμός. Οι ώρες λειτουργίας είναι 07:00΄- 14:00΄ και 17:00΄- 22:00.  Όσον αφορά το γήπεδο του τένις η είσοδος είναι ανοιχτή από την πλευρά της οδού Σεβαστουπόλεως (η οδός που είναι κάθετος στην Παύλου Μελά, απέναντι από το 1ο Δημοτικό Σχολείο) όπου επίσης γίνεται καταγραφή και θερμομέτρηση των εισερχομένων. Ώρες λειτουργίας,09:00 – 14:00΄ και 17:00΄- 22:00΄.
  Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν΄απευθύνονται στην προϊσταμένη της αντίστοιχης υπηρεσίας Χαρούλα Γραμματοπούλου τηλ.:6984514374.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.