Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σημαντική πτώση θερμοκρασίας από την Πέμπτη


Μικρή υποχώρηση αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα το κύμα ζέστης, αλλά οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν γενικά σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Πολύ υψηλές μέγιστες θερμοκρασίες θα σημειωθούν στη Δυτική και στη Νότια Ελλάδα (ιδιαίτερα στη Νότια Πελοπόννησο όπου τοπικά το μεσημέρι μπορεί το θερμόμετρο να δείξει 39 έως 41 βαθμούς), στην Ανατολική και Νότια Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, κυρίως στη Ρόδο (με θερμοκρασίες έως 38-40 βαθμούς), καθώς και στην Αττική (έως 38 βαθμούς).

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία, μικρή περαιτέρω υποχώρηση θα παρουσιάσουν οι θερμοκρασίες μέσα στο διήμερο της Τρίτη και Τετάρτης. Την Πέμπτη όμως αναμένεται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα, με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ηπειρωτικά.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.