Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Εκδήλωση - μήνυμα κατά της ξενοφοβίας και του ρατσισμού από την Κίνηση Πολιτών Ν. Πέλλας (φωτο)


Με το σύνθημα «Ναι στον άνθρωπο, Όχι στην ξενοφοβία», πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή, στις 11.30 το πρωί, στο πάρκο των καταρρακτών, στην Έδεσσα, η εκδήλωση της Κίνησης Πολιτών Ν. Πέλλας κατά της ξενοφοβίας και του ρατσισμού. Η πρωτοβουλία της συγκέντρωσης αναλήφθηκε από την Κίνηση Πολιτών με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Βεγορίτιδα και στην Άρνισσα εναντίων προσφύγων που επρόκειτο να εγκατασταθούν σε ξενώνα της περιοχής.                            

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκε ο πρώην Βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες, ενώ υπήρξαν τοποθετήσεις και παρεμβάσεις των παρευρισκομένων.

Από την πλευρά της Κίνησης Πολιτών Ν. Πέλλας μίλησε ο Χρήστος Παππάς- Κρεμμύδας, ο οποίος τόνισε ότι "ο δημοκρατικός και προοδευτικός κόσμος του Ν. Πέλλας, με την παρουσία του στην εκδήλωση έδωσε για ακόμα μια φορά ένα μάθημα δημοκρατίας, αλληλεγγύης, κοινωνικής ευαισθησίας και υπευθυνότητας για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, όπως είναι το προσφυγικό", προσθέτοντας ότι "με την στάση του έστειλε το μήνυμα πως ο φασισμός και η ξενοφοβία δεν έχουν καμία θέση στο Δήμο Έδεσσας και σε όλο το Ν. Πέλλας".







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΥΤΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ HOT SPOT, ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΒΑΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΤΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΤΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΝΑΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΤΕ. ΚΑΙ ΠΟΥ'ΣΤΕ: ΤΟΣΗ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΟΜΑΛΙΑ-ΙΡΑΚ-ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΑΡΗΚΑΤΕ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΙΟΝΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρεις και ο κούκος!!! Όπου κούκος διάβαζε Σύριζα. Μια ζωή κρυμμένοι πίσω από άλλα ονόματα... Να τη χαίρεστε την πολυπολιτισμικη κοινωνία σας με άρωμα Πακιστάν, Αφγανιστάν, Σομαλία και μπόλικο Ισλαμ. Προτιμούμε την Ευρώπη. Χάρισμα σας οι μπουργες και τα τσαντορ. Οι ιδεολογικές εμμονές δεν σας αφήνουν να δείτε την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3 και ο κουκος συριζα ανταρσια μλ.κκε κκε μλ κτλπ

      Διαγραφή
  4. Ναι είμαι ρατσιστής. Γιατί θέλω ηρεμία και το κεφάλι μου ήσυχο. Να τους πάρετε στα σπίτια σας και να νιώθετε σπουδαίοι. Είδατε στην Ομόνοια. Και κουράγιο πάρκο και ούτε για δείγμα Έλληνας. Έτσι θα γίνουν και τα πάρκα της Έδεσσας. Χάιδεψτε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιάννη πάρε έναν μόνο έναν να δούμε στο σπίτι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ διαβάστε αμόρφωτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλυτερα ρατσιστες οπως προπαγανδιζετε παντα αυτη την εννοια,παρα δολοφονοι των παιδιων μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΈΣ,ΕΔΏ ΤΟΥΣ ΠΡΌΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ. 100 ΧΡΟΝΙΆ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΈΧΕΤΕ ΧΩΝΈΨΕΙ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΈΤΕ ΝΑ ΓΥΡΊΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΊΑ ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΤΟΥΡΚΌΣΠΟΡΟΙ(ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ)ΚΑΙ ΣΑΣ ΈΠΙΑΣΕ ΤΩΡΑ Ο ΠΌΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΎΣ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΛΠ.ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο παλληκάρια,ότι πει ο συντροφος Αλέξης,σε πολλές πόλεις της Ελλάδας έγιναν παρόμοιες (πολυπληθείς )συγκεντρώσεις.Ε σας πήραμε χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.