Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κιλκίς: Άνοιξε το κατάστημά της παρά την απαγόρευση


Συνελήφθη χθες (9 Μαΐου 2020) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς, μια γυναίκα, διότι διαπιστώθηκε να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παραβιάζοντας τα μέτρα προσωρινής απαγόρευσης της λειτουργίας καταστημάτων στο πλαίσιο του περιορισμού της διάδοσης του νέου κορωνοϊού.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. οι εξυπνάδες πληρώνονται.Όποιος αγαπά την πατρίδα ακολουθεί τους κανόνες και δεν κάνει ότι του κατέβει.Είπαμε:έχουμε πόλεμο.Ας ξεχάσουμε αυτα που νομίζουμε για εχθρους απ τα σύνορα κλπ.
    Τώρα έχουμε πόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά.
    Γι'αυτό καθειστε φρόνιμα θα κάνετε ότι σας λένε νανάκια τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψάξε κάπου να εκτονωθείς σε χαλάει, η θα πας σε γιατρό ή σε..γυναίκα μας κούρασες

      Διαγραφή
  3. Και οι αστυνομικοί με στολές και μέρα μεσημέρι τρέχουν και ψαχνουν παράνομους κομμωτές να κουρευτούν εν όψη πανδημίας ποιους κοροιδευεται ρε λαμόγια ,μας κουρασατε ποια , γίνεται εσείς πρώτα νόμιμοι και μετά κάντε μας παρατηρησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα λαμογια ήσυχους ανθρώπους ψάχνουν
    Όσο είμαστε στρατιωτάκια ήσυχα τόσο θα χορεύουν. Γι αυτό να τα ακούτε τα λαμογια για την Ελλάδα για το καλο μας ρε γαμωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.