Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εξιχνιάσθηκε ληστεία στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας


Εξιχνιάσθηκε μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ληστεία που έγινε από δύο άτομα τον Οκτώβριο του 2019 σε οικία στην Ημαθία.

Για την υπόθεση συνελήφθη χθες (13 Μαΐου 2020) το απόγευμα με ένταλμα σύλληψης ένας άνδρας, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του συνεργού του.

Ειδικότερα, τα παραπάνω άτομα, τα ξημερώματα της 26ης Οκτωβρίου 2019, παραβίασαν οικία στην Ημαθία και με την απειλή όπλου σε βάρος των ιδιοκτητών της οικίας τη στιγμή κοιμόνταν, αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας άνω των 20.000 ευρώ σύμφωνα με τους παθόντες, καθώς επίσης το χρηματικό ποσό των 35 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, στην δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους περιλαμβάνονται ακόμη τρεις συνεργοί τους, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε τους παρείχαν πληροφορίες για την τέλεση της ληστείας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.