Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Γιάννου με Γεωργιάδη (φωτο)


Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνη Γεωργιάδη είχε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Γιάννη Μουράτογλου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και με τη λήψη όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό. Ο Δήμαρχος Έδεσσας με υπόμνημά του ζήτησε από τον Υπουργό συμπληρωματική χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση του νέου γηπέδου στο Αθλητικό Κέντρο Έδεσσας, καθώς και τη χρηματοδότηση νέου κλειστού γυμναστηρίου. 
«Ο Δήμος Έδεσσας προχωράει τον πολύ σημαντικό στόχο της δημιουργίας ολοκληρωμένου Αθλητικού Κέντρου στην Έδεσσα. Ζητήσαμε τη συνδρομή του Υπουργού και με χαροποιεί το γεγονός ότι είναι πολύ θετικός στα αιτήματά μας, παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία. 
Οι εργασίες για την κατασκευή των έργων υποδομής συνεχίζονται, αλλά απαιτούνται πρόσθετοι πόροι για την ολοκλήρωση αυτού του εμβληματικού έργου για την πόλη της Έδεσσας. Πιστεύω ότι έχουμε κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την εκπλήρωση του πολύ σημαντικού στόχου της ολοκλήρωσης του Αθλητικού Κέντρου της Έδεσσας» δήλωσε ο κ. Γιάννου αμέσως μετά τη συνάντηση.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 σχόλια:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.