Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανοίγουν αύριο το γήπεδο και το κλειστό Αριδαίας - Οδηγίες


Επιπλέον άρση των περιορισμών των αθλητικών δραστηριοτήτων, άρχισε με την έκδοση του ΦΕΚ  Β 1868/17-5-2020. Ο Δήμος Αλμωπίας θα εφαρμόσει από αύριο 19/5/2020, μετά από σχετική απόφαση του Δημάρχου, τους όρους και περιορισμούς της παραπάνω υπουργικής Απόφασης για το Γήπεδο Αριδαίας και το κλειστό Γυμναστήριο Αριδαίας, ως εξής:

Η είσοδος επιτρέπεται σε:

1. Αθλητές που ανήκουν σε Σωματεία  
2. Υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων οι οποίοι  εξετάζονται σε αγωνίσματα.

Σχετικές οδηγίες :

1. Προσκόμιση σχετικής ιατρικής βεβαίωσης ότι ο αθλούμενος είναι, κλινικά υγιής, η οποία φέρει υπογραφή και σφραγίδα ιατρού σύμφωνα με σχετικό πρότυπο.
2. Σε κάθε εγκατάσταση υπάρχει ΜΙΑ είσοδος – έξοδος που καταγράφονται οι εισερχόμενοι – εξερχόμενοι με τα στοιχεία επικοινωνίας τους.
3. Οι προπονητές είναι υπεύθυνοι για την οργάνωση της προπόνησης και την ενημέρωση των αθλητών / υποψηφίων για τα «Ειδικά πρωτόκολλα Αθλημάτων.» 
4. Μέγιστος αριθμός αθλούμενων ανά αθλητική εγκατάσταση :
Γήπεδο Αριδαίας : 60 άτομα (εντός του γηπέδου και περιβάλλοντος χώρου)
Κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας : 30  άτομα στο γήπεδο Μπάσκετ – 20 άτομα στο Γυμναστήριο.
5.  Ειδικά για υποψηφίους Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που   
εξετάζονται σε αγωνίσματα, πρέπει επιπλέον να προσκομίζονται:  

Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας 
Αντίγραφο της Αίτησης/Δήλωσης Συμμετοχής του/της υποψηφίου / ας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις Λυκείου 2020 για εισαγωγή στις ανωτέρω Σχολές και από την οποία αποδεικνύεται η εξέτασή του/της στα ανωτέρω αγωνίσματα.
Ιατρική βεβαίωση με σφραγίδα και υπογραφή του ιατρού ο οποίος έχει πραγματοποιήσει την κλινική εξέταση του / της υποψηφίου/ας για COVID -19 και ο οποίος θα διατηρεί το αντίστοιχο ιατρικό ιστορικό στο ιατρείο του.

Στην περίπτωση  όπου υποψήφιοι /ες συνοδεύονται από προπονητή, θα πρέπει να εισέρχονται συγχρόνως στην αθλητική εγκατάσταση και οι προπονητές να φέρουν την αντίστοιχη ιατρική βεβαίωση, ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία.   

Σημειώνεται ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να επιδεικνύουν την απαραίτητη ατομική ευθύνη, προστατεύοντας τον εαυτό τους και τον συνάνθρωπό τους από την σοβαρή απειλή της λοίμωξης COVID -19.

Για περισσότερες πληροφορίες και σχετικά έντυπα, μπορείτε να ανατρέχετε στο διαδικτυακό τόπο: gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid-sports

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Ελα ρε το σκεφτήκατε ; Προσέξτε μη και κολλήσουμε αέρα πατέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.