Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μέτρα ενίσχυσης των επαγγελματιών του Δήμου Παιονίας


Εν αναμονή κεντρικών οδηγιών από την ΚΕΔΕ και με το δεδομένο, ότι οι αλλαγές στην χρέωση δημοτικών τελών προϋποθέτουν  πολύπλοκες εφαρμογές λογισμικού, η διοίκηση του δήμου Παιονίας προσανατολίζεται να προτείνει στα όργανα του δήμου  τα  εξής μέτρα ενίσχυσης των επαγγελματιών:
     Απαλλαγή των πληττόμενων τοπικών επιχειρήσεων από τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού για το διάστημα που ίσχυσαν οι περιορισμοί Covid-19.
     Σημαντική ελάφρυνση στα τέλη χρήσης κοινοχρήστων χώρων με παράλληλη προσαρμογή στις οδηγίες της κυβέρνησης για διάθεση επιπλέον χώρων, όπου υπάρχει δυνατότητα, και τήρηση των κανόνων υγιεινής.
    Σκοπός της πρότασης είναι να ελαφρυνθούν οικονομικά οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες που  επλήγησαν  από τα έκτακτα κυβερνητικά μέτρα και να διευκολυνθεί η μελλοντική τους δραστηριότητα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α. ΣΙΩΝΙΔΗΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.