Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΕΥΑ Αλμωπίας: Καταγγελίες για άρδευση αγροτεμαχίων μέσω παράνομων παροχών


Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι, καταγγέλθηκαν περιπτώσεις όπου πολίτες του Δήμου Αλμωπίας αρδεύουν τα αγροτεμάχια τους μέσω παράνομων παροχών συνδεδεμένων απ’ ευθείας από το δίκτυο ύδρευσης.

Ενημερώνουμε όλους τους καταναλωτές ότι, η παραπάνω πράξη είναι παράνομη και οι παραβάτες τιμωρούνται αυστηρά.

Η υπηρεσία δίνει στην διάθεση σας προθεσμία έως 25 Μαΐου, ώστε να απομονώσετε την παροχή σας αλλιώς από τις 26 Μαΐου και έπειτα, θα προχωρήσει η τεχνική υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας σε ελέγχους

Οι παραβάτες θα τιμωρηθούν με πρόστιμο και τις ανάλογες ποινικές κυρώσεις βάσει του άρθρου 22, παράγραφος 6 του Εσωτερικού Κανονισμού Δικτύου Ύδρευσης- Αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας.

Είναι απαραίτητο να γίνει κατανοητό ότι, τέτοιες πράξεις δεν πρέπει να γίνονται διότι με αυτό τον τρόπο λειτουργούν εις βάρος όλων των καταναλωτών που χρησιμοποιούν το νερό ως πόσιμο

Σας ευχαριστούμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23840-24590

e-mail: deyaalmopias1@gmail.com

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Ως προς τι βγάλατε αυτήν την ανακοίνωση εσείς εκεί στην ΔΕΥΑ όταν οι ίδιοι σας φτιάχνετε παράνομες συνδέσεις παροχής νερού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.