Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Μουσείο της Πέλλας επισκέφθηκε ο Βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης


Το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής (29.05.2020) ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης, όπου συναντήθηκε με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας κ. Τσιγαρίδα και διοικητικούς υπαλλήλους του Μουσείου.
Βασικό αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η πορεία εξέλιξης των έργων που σχετίζονται με τον Αρχαιολογικό Χώρο της Πέλλας αλλά και η κατάρτιση νέων προτάσεων που θα αφορούν στη συνολική ανάπτυξη του. 
Από την πλευρά του ο κ. Σταμενίτης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη προκειμένου να επιτευχθεί η αύξηση της χρηματοδότησης για το έργο συντήρησης και ανάδειξης του Ανακτόρου του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Αρχαιολογικού Χώρου της Πέλλας. 
Πρόκειται για το ένα από τρία ανάκτορα της κλασικής – ελληνιστικής εποχής που σώζονται στον ελλαδικό χώρο (το μεγαλύτερο στη Μακεδονία). 
Συγκεκριμένα, η πρόταση του κυρίου Σταμενίτη αφορά τη χρηματοδότηση από τα υπόλοιπα του ΕΣΠΑ της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου αλλά και την ένταξη του στη νέα προγραμματική περίοδο. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Κλειδαρότρυπας31 Μαΐου 2020 στις 7:16 π.μ.

    E, πως! μετά την παρέμβαση του Καρασμανη για το κέντρο υγείας της Πέλλας,που ζήτησε να γίνει λόγω μουσείου, έτρεξε και αυτός να φωτογραφηθεί και να μας πεί για την πρόταση του ΕΣΠΑ, που θα ξεκινήσει η νέα προγραμματική περιόδος το 2023 και η εκταμίευση 2025 και βάλε. Ζησε Μάη να φας τριφύλλι . Και μάλιστα λέει ότι βρίσκεται σε συνεχείς επαφές ,αλλά δεν είδαμε καμία φωτογραφία από την συνάντηση που για αυτόν είναι ψωμοτύρι, ούτε και καμία ανακοίνωση ,ενώ με τον υφυπουργό υγείας ,που έσπευσε να τον ενημερώσει για τα Κέντρα Υγείας, τυχαίο; βγήκε και φωτο και ανακοίνωση. Διονύση ,σε τα μας; σιχαίνομαι την υποτίμηση,αν δεν είναι έτσι απέδειξε το ή άλλος της παρέας σου.Παρακαλώ καρατζοβα το σχόλιο μου να περάσει. Όχι άλλο δούλεμα. Όχι άλλη υποτίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.